От х:

Днес в x:

Рекорден брой участници в благотворителния базар за Дани в Областна администрация

    Рекорден брой участници се включиха в традиционния благотворителен Коледен базар в Областна администрация в Хасково. Каузата бе подкрепена от общо 40 училища, детски градини и социални центрове в региона.

    Деца, родители и учители бяха изработили изобилие от сувенири, картички, украшения, които бяха изложени на маси във фоайето на държавното ведомство. Инициативата бе подкрепа и от фондация „Искам бебе“, от която бяха предоставили свои изделия за продажба.

    Базарът бе официално открит днес преди обед от заместник-областния управител на Хасково Мартин Узунов, в присъствието на началника на Регионалното управление на образованието в Хасково Веселина Павлитова. Узунов връчи благодарствени писма на благодеятелите, от името на областния управител инж. Минко Ангелов, който е в отпуск и в оставка.

    На официалното откриване присъстваха много деца, родители, учители, гости, които изпълниха фоайето на Областна администрация. Те имаха възможност да си закупят ръкоделия от базара с благородна цел. Той ще остане на разположение на желаещите до 22 декември 2022 г.

    За празничното настроение на присъстващите се погрижиха деца от детска градина „Щурче“ в Хасково с песните „Ангелски криле“ и „Откъснатите цветя на България“.

    Средствата от благородната инициатива ще бъдат дарени за лечението на 5-годишния Дани от Хасково, който страда от Сарком на Юинг – злокачествен рак на костите и има нужда от спешно лечение в чужбина.

    Желаещите да подпомогнат лечението на Дани, могат да го направят и по банков път:

    Дарителска сметка: BG59STSA93000029517389

    Титуляр: Даниел Антонов Златев

    Сметка на майката: BG66FINV91501000047986

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Бр
      БРАВО!
      22 0
      12:50, 20 дек 2022
      Да сте живи и здрави всички и да е за добро за дечицата! Да оздравеят и да им се радват близките! ❤❤❤
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини