От х:

Днес в x:

Община Хасково получи приза „Принос в развитието на местното самоуправление“ на НСОРБ

    Община Хасково бе удостоена с приза „Принос в развитието на местното самоуправление“ на НСОРБ за голяма община, съобщиха от администрацията. Кметът на Община Хасково Станислав Дечев получи приза от заместник-председателя на УС на НСОРБ и кмет на община Троян Донка Михайлова.

    По време на церемонията кметът Станислав Дечев заяви, че това е награда за целия екип на Община Хасково, а малко по-късно написа: „Щастлив съм, че Националното сдружение на общините в Република България даде изключително висока оценка за работата на Община Хасково. Днес администрацията ни беше удостоена с Плакет и Грамота за принос в развитието на местното самоуправление. Признанието за Община Хасково беше направено по време на Годишната среща на местните власти 2022, организирана от НСОРБ. Благодаря Ви, колеги, за професионалната работа! Вашата експертиза е в основата на успеха на местната власт!“

    Ежегодните награди на НСОРБ са израз на признателност към общинските ръководства и администрации за активно участие в работата на Сдружението и неоценимия им принос за развитието на местната демокрация в България.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини