От х:

Днес в x:

Започват ремонти на 10 общински сгради и обекти

Изображение 1 от 2

    Ремонти на десет общински сгради и обекти започват в  Хасково. Предвижда се да бъде преобразено спортното игрище в кв. „Орфей“ между блокове №10 и №12. Дейностите включват нова основа на терена и настилка от изкуствена трева на игрището. Ще се монтират врати за минифутбол и ще се направи маркировка на игрището. Предвижда се доставка и монтаж на нова оградна система от колони и мрежа за участъка с демонтираната ограда, както и укрепване и боядисване останалата част от оградата. Игрището в „Орфей“ е едно от местата за спорт и отдих за стотици жители на квартала, което не е обновявано и ремонтирано от неговото изграждане до сега. Прогнозната стойност на ремонта е 102 хил. лв. без ДДС.

    Община Хасково в следващите месеци ще ремонтира още сградите на детска градина „Вихрогонче“ в селата Книжовник и във Въгларово. 

    В обществената поръчка са предвидени още ремонт на покрива на сградата на НУ „Георги С. Раковски“, Хасково, ремонт на сградите на кметствата в селата Нова Надежда и Узунджово.

    Планиран е ремонт и на общите части в сградата на ул. „Цар Освободител“№2 /Малък бизнесцентър/, ремонт на дограма в ДГ №21“Вихрогонче“ – група с. Малево, ремонт на сградата на Общностен център за подкрепа на деца и родители и др.

    Прогнозна максимална стойност на включените дейности в обхвата на обществената поръчка 509 130,26лв. без вкл. ДДС. Обектите са обособени в три позиции. Срокът за изпълнение за всяка позиция е 90 календарни дни. Община Хасково обяви днес обществената поръчка за ремонти на общински сгради и обекти. Оферти се събират до 20 април 2023г.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини