От х:

Днес в x:

Фотоконкурс търси най-красивата коледна украса в Хасково

 „Хасково – светла коледна приказка“ – това е темата на втория фотоконкурс, които  Община Хасково обяви за най-красива коледна украса. След огромния интерес към първото миналогодишно издание на надпреварата, сега местната администрация стартира и  второ издание.

Според регламента всеки участник трябва да изпрати снимка на празнично украсени домове, офиси, кооперативни сгради, търговски сгради, градски пейзажи и др. Във фотоконкурса се допускат до 3 снимки от един автор.

Фотографиите трябва да са авторски, актуални и съобразени с темата. За участие се приемат фотоси формат JPEG, като са допустими обработка за яркост, контраст, изостряне на изображението, както и кропване на снимката. Не се допускат колажи, както и снимки съдържащи надписи, графики, рамки и др.

 Снимките трябва да бъдат изпратени на e-mail: photos@haskovo.bg, а крайния срок е 7-ми януари. Необходимо е авторите да посочват заглавие на снимката, имена, възраст и координати за контакт.

На следващия ден всички снимки ще бъдат качени в профила на Община Хасково в социалните мрежи, а победителите ще бъдат определени с гласуване до 14 януари, включително. Фотографиите, получили най-много харесвания в двете социални мрежи ще получат специални награди.

Професионално жури, с председател Славян Костов, ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в 7 различни категории. Измежду тях и „Голямата награда на журито“ и „Наградата на кмета“

Наградите ще бъдат връчени през януари.

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини