От х:

Днес в x:

Кметът Станислав Дечев отвори кабинета си за ученици

Изображение 1 от 5

    Кметът на община Хасково Станислав Дечев стартира инициатива „Отворени врати“, съобщиха от общинската администрация. Първата среща в рамките на инициативата се проведе днес с петокласници от ОУ „Шандор Петьофи“ Хасково.

    Къде работи кметът на Хасково, какви решения взема, кой му помага и с кого най-често се среща? Какво се строи на булевард „Раковски“, къде ще се намира новият басейн и кога ще е готов паркът на улица „Булаир“? С тези конкретни въпроси започна срещата между петокласниците, водени от преподавателя Мариана Димитрова и кметът Станислав Дечев. Градоначалникът отговори на въпросите на децата и разказа за работата си като кмет на Хасково, както и за дейността на Общинския съвет, където се приемат законите на общината.

    „От доста време обмислям подобна инициатива на отворени врати, която да е насочена към децата и младежите в Хасково. Сега обаче учениците от „Шандор Петьофи“ ме провокираха. Те сами пожелаха да видят общината „от вътре“ и затова смятам, че е добре точно с днешната среща да поставим началото на инициативата „Отворени врати“. Всяка сряда, след предварително уточнени часове, вратите на община Хасково и на моя кабинет са отворени за учениците, които могат да проведат тук часовете си по гражданско образование, да научат всичко, което ги интересува за местната власт и да поставят конкретните си въпроси към мен или колегите“, съобщи кметът.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини