От х:

Днес в x:

Разбиха и окрадоха две коли в Хасково, задигнаха кабел от стадион

33-годишен хасковлия е задържан за кражба от автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. На 9-и той счупил предно ляво стъкло на Мерцедес, паркиран на улица „Булаир“ в областния град и откраднал поставен на задна седалка диско пулт. След задържането му е предал откраднатата вещ с протокол по заведеното досъдебно производство.

В Районното управление в Харманли също са установили младеж, извършил кражба. 23-годишен харманлиец е разбил врата на гараж на улица „Хан Аспарух“, откъдето откраднал 100 метра електрически кабел и инструменти. Заподозреният е в процес на издирване, работата по случая продължава.

Сигнал за кражба от стадион е подаден вчера в Районното управление в Димитровград. На място е била изпратена група, която е установила, че от помощно игрище на стадион в града, общинска собственост, са откраднати 100 метра електрически проводник, използващ се за захранване на помпи за напояване и 2 контактора в електрическо табло, на което е срязана халката за катинар.

По същото време в хасковското управление е съобщено за кражба от автомобил. Неизвестен засега извършител е счупил предно стъкло на Фолксваген, паркиран на улица „Видин“ и е задигнал чанта с лични документи, банкови карти, 400 евро и 2000 турски лири. И по двата случая са заведени досъдебни производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини