От х:

Днес в x:

Задигнаха пушки, 29 часовника, пари и злато от жилище, младеж открадна кола

Две пушки и патрони към тях са откраднати от дом в Свиленград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 1-ви е подаден сигнал за кражбата от 26-годишен, който заявил, че от жилище на улица „Ген. Струков“, което обитавал със свои роднини, са задигнати от метална каса гладкоцевна пушка и ловна карабина с два патрондаша и 7 патрона. Освен оръжието са откраднати 26 мъжки ръчни часовника, 14 грама златни накити, 2 автомобилни ключа и 500 лева. Задигнати са още и 3 дамски часовника.

Служителите са установили, че в дома е проникнато след разбиване на затварящ и заключващ механизъм на касата на еркерна врата към терасата. Работата по случая продължава.

18-годишен пък е задържан за кражба на автомобил. На 3-ти в 14 часа, в участъка в Любимец е получен сигнал за кражбата на Фолксваген, паркиран пред дома на 56-годишния си собственик. Той признал, че оставил возилото с ключове на таблото. Мъжът споделил, че е установил, че колата е карана от Любимец до Свиленград и Харманли и после е оставена пред дома му, като от нея липсват 150 евро и мобилен телефон. В хода на работата, полицаите са задържали младежа от Любимец по заведеното досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини