От х:

Днес в x:

Задържаха двама дрогирани и водач с 1,78 промила в Хасковско

Четирима нарушители на Закона за движение по пътищата са хванати през изминалото денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В управленията в Хасково и Любимец са задържани двама водачи, шофиращи с наличие на дрога. В ареста на областния град е пренощувал 19-годишен, заловен да управлява Сеат с амфетамин и метаамфетамин. В Любимец униформените са установили, че 29-годишен шофира БМВ с наличие на метаамфетамин и канабис.

Последният задържан през денонощието водач се е движил с товарен Хюндай в маджаровското село Долни Главанак след употреба на 1,78 промила алкохол.

Пробите и на тримата са потвърдени с техническо средство. Мярката им на задържане е била до 24 часа по заведените бързи производства.

Бързо производство е стартирало и в управлението в Димитровград. То е срещу 27-годишен, заловен да шофира Рено по улиците на града с прекратена регистрация.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    По
    Потърпевш
    15 0
    11:13, 13 ное 2021
    Трябват по строги мерки да се прилагат, трябват ефективни присъди. РОСАЛА убиха мой приятел в катастрофа и нищо пак си кара колата и се разхожда на свобода
  • 2
    До
    До потърпевш
    13 -1
    11:26, 13 ное 2021
    Съгласен напълно с теб , но строги мерки няма в България, ето ти сам казваш за убит твой приятел и убиецът се е оправил да е на свобода! За какво да гласувам утре? Да убият и мой приятел ли? Що не го...........дишате?!!
    • По
      Потърпевш
      13 0
      11:52, 13 ное 2021
      Трябва да имаме гражданска позиция когато виждаме ЯВНА несправедливост гражданите да излезнат на улицата и под натиска на хората съда да вземе очевидното и правилно решение РОСАЛА да влезе в затвора , а не да се разхожда още с колата и да раказва че него закона него лови
  • 3
    Съ
    Съд
    7 -1
    20:25, 13 ное 2021
    Едва ли ще му се размине! От някъде другаде ще му се стовари и тогава ще пита за закона дето не го е уловил този боклук!!
Последни новини