От х:

Днес в x:

Екоинспекцията затвори автоморгата в Манастир

Принудителна административна мярка е издала Регионалната инспекция по околна среда и води в Хасково на хасковлията Ерол Халим. Тя е за спиране на дейностите по приемане и разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства в базата му в с.Манастир. Наложена му е и акт за неизпълнение на дадени предписания.

През последния месец от екоинспекцията са съставени са общо 3 акта. Единият от тях е на месопреработвателно предприятие в Димитровград за неизвършени собствени измервания, които се правят по регламент периодично.

РИОСВ е проконтролирала и ситуация с терен за излезли от употреба МПС в Харманли. Там незаконната дейност е прекратена, а теренът е почистен, сочи проверката на инспекторите.

В резултат на осъществения контрол, през месеца са почистени 4 нерегламентирани сметища в землищата на селата Пъдарци и Македонци, общ. Кърджали и свиленградското село Младиново.

Екоинспекцията е извършила през март 178 проверки на 166 обекта в Хасковска и Кърджалийска области, които са под неин контрол. Дадени са общо 60 предписания за отстраняване на констатирани нарушения. Събраната сума от наказателни постановления и санкции, включително за предишни периоди е, 12 274 лева.

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ма
    манастирски ливади
    36 0
    15:54, 8 апр 2021
    Докарахме всичките стари коли на европата и автоморгите все повече ще се увеличават.
    • Пе
      Петю телето измамник
      22 -2
      16:40, 8 апр 2021
      А сега откъде ще вземем части за мойте таралясници който продавам
    • Ако няма боклуци от западна Европа аз и мойте дъртаци какво ще правим ? Нас за работа не ни бива ние само с измами се занимаваме!
  • 2
    11
    111
    31 -1
    17:43, 8 апр 2021
    Ерол аби стягай задната халка,че хавата са обърна и депесето не може да помага вече а и Гошето узунджовчето и него го няма вече.
    • До
      Доганя
      20 -4
      17:46, 8 апр 2021
      Турчин от обиждане не го е страх
  • 3
    На
    напреднал
    12 0
    07:52, 9 апр 2021
    Ало, екоинспекцията, защо си затваряте очите за незаконната автоморга във вилната зона на Куба над Езиковата, до блокчетата на глухонемите. Там е нещо страшно. Моля вземете мерки!
    • До
      До турчоляка
      4 -1
      10:23, 9 апр 2021
      Ава , думата турчин е еврейска и означава ...сам влез и провери в нета, ..че много не хубаво звучи...така християните са наричали османците.
      Османците, който са сбор от десетки народи приели исляма .. и по-късно един българо-мохамеданин от Македония - Ататюрк, ви оправя произхода , като под името турци ( еврейска дума , какво означаваше нещо хубаво .. ) обединява над 25 етноса и ви кара да се наричате така.
      А за домашна всеки сам да провери кой османски паша си признава, че Османската империя почти не е заселвала османци на Балканите, а сите де са тук са потомци на еничари и помохамеданчени българи, гърци, сърби .
      Не за друго , че такава заповед имало на един султан - еничарите да се връщат по родните места и да създават семейства, че да има очи и уши султана навсякъде - исторически факт !
      Та кой сега не се обижда от собствения си роб - онзи , който султана го е върнал със заповед по родното си място ли ?
    • ВД
      В дроба ве
      2 -1
      10:39, 9 апр 2021
      Какво му се обясняваш на тоя бавно развиващ папагал
    • Ер
      Еролчооглу
      1 0
      14:46, 9 апр 2021
      Еролчо натрупа коли и срещу "Сам Марко".Къде е Екоинспекцията?
Последни новини