От х:

Днес в x:

2 °C

Екоинспекцията затвори автоморгата в Манастир

Принудителна административна мярка е издала Регионалната инспекция по околна среда и води в Хасково на хасковлията Ерол Халим. Тя е за спиране на дейностите по приемане и разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства в базата му в с.Манастир. Наложена му е и акт за неизпълнение на дадени предписания.

През последния месец от екоинспекцията са съставени са общо 3 акта. Единият от тях е на месопреработвателно предприятие в Димитровград за неизвършени собствени измервания, които се правят по регламент периодично.

РИОСВ е проконтролирала и ситуация с терен за излезли от употреба МПС в Харманли. Там незаконната дейност е прекратена, а теренът е почистен, сочи проверката на инспекторите.

В резултат на осъществения контрол, през месеца са почистени 4 нерегламентирани сметища в землищата на селата Пъдарци и Македонци, общ. Кърджали и свиленградското село Младиново.

Екоинспекцията е извършила през март 178 проверки на 166 обекта в Хасковска и Кърджалийска области, които са под неин контрол. Дадени са общо 60 предписания за отстраняване на констатирани нарушения. Събраната сума от наказателни постановления и санкции, включително за предишни периоди е, 12 274 лева.

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ма
  манастирски ливади
  36 0
  15:54, 8 апр 2021
  Докарахме всичките стари коли на европата и автоморгите все повече ще се увеличават.
  • Пе
   Петю телето измамник
   22 -2
   16:40, 8 апр 2021
   А сега откъде ще вземем части за мойте таралясници който продавам
  • Ако няма боклуци от западна Европа аз и мойте дъртаци какво ще правим ? Нас за работа не ни бива ние само с измами се занимаваме!
 • 2
  11
  111
  30 -1
  17:43, 8 апр 2021
  Ерол аби стягай задната халка,че хавата са обърна и депесето не може да помага вече а и Гошето узунджовчето и него го няма вече.
  • До
   Доганя
   20 -4
   17:46, 8 апр 2021
   Турчин от обиждане не го е страх
  • Ту
   Турчоляка
   1 -6
   08:21, 9 апр 2021
   Обиждаме се разбира се но баш пък от собственния с... Виж коментара
 • 3
  На
  напреднал
  11 0
  07:52, 9 апр 2021
  Ало, екоинспекцията, защо си затваряте очите за незаконната автоморга във вилната зона на Куба над Езиковата, до блокчетата на глухонемите. Там е нещо страшно. Моля вземете мерки!
  • До
   До турчоляка
   4 -1
   10:23, 9 апр 2021
   Ава , думата турчин е еврейска и означава ...сам влез и провери в нета, ..че много не хубаво звучи...така християните са наричали османците.
   Османците, който са сбор от десетки народи приели исляма .. и по-късно един българо-мохамеданин от Македония - Ататюрк, ви оправя произхода , като под името турци ( еврейска дума , какво означаваше нещо хубаво .. ) обединява над 25 етноса и ви кара да се наричате така.
   А за домашна всеки сам да провери кой османски паша си признава, че Османската империя почти не е заселвала османци на Балканите, а сите де са тук са потомци на еничари и помохамеданчени българи, гърци, сърби .
   Не за друго , че такава заповед имало на един султан - еничарите да се връщат по родните места и да създават семейства, че да има очи и уши султана навсякъде - исторически факт !
   Та кой сега не се обижда от собствения си роб - онзи , който султана го е върнал със заповед по родното си място ли ?
  • ВД
   В дроба ве
   2 -1
   10:39, 9 апр 2021
   Какво му се обясняваш на тоя бавно развиващ папагал
  • Ер
   Еролчооглу
   1 0
   14:46, 9 апр 2021
   Еролчо натрупа коли и срещу "Сам Марко".Къде е Екоинспекцията?

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
11 апр 2021
Последни новини