От х:

Днес в x:

20 °C

Екоинспекцията затвори автоморгата в Манастир

Принудителна административна мярка е издала Регионалната инспекция по околна среда и води в Хасково на хасковлията Ерол Халим. Тя е за спиране на дейностите по приемане и разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства в базата му в с.Манастир. Наложена му е и акт за неизпълнение на дадени предписания.

През последния месец от екоинспекцията са съставени са общо 3 акта. Единият от тях е на месопреработвателно предприятие в Димитровград за неизвършени собствени измервания, които се правят по регламент периодично.

РИОСВ е проконтролирала и ситуация с терен за излезли от употреба МПС в Харманли. Там незаконната дейност е прекратена, а теренът е почистен, сочи проверката на инспекторите.

В резултат на осъществения контрол, през месеца са почистени 4 нерегламентирани сметища в землищата на селата Пъдарци и Македонци, общ. Кърджали и свиленградското село Младиново.

Екоинспекцията е извършила през март 178 проверки на 166 обекта в Хасковска и Кърджалийска области, които са под неин контрол. Дадени са общо 60 предписания за отстраняване на констатирани нарушения. Събраната сума от наказателни постановления и санкции, включително за предишни периоди е, 12 274 лева.

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ма
  манастирски ливади
  36 0
  15:54, 8 апр 2021
  Докарахме всичките стари коли на европата и автоморгите все повече ще се увеличават.
  • Пе
   Петю телето измамник
   22 -2
   16:40, 8 апр 2021
   А сега откъде ще вземем части за мойте таралясници който продавам
  • Ако няма боклуци от западна Европа аз и мойте дъртаци какво ще правим ? Нас за работа не ни бива ние само с измами се занимаваме!
 • 2
  11
  111
  31 -1
  17:43, 8 апр 2021
  Ерол аби стягай задната халка,че хавата са обърна и депесето не може да помага вече а и Гошето узунджовчето и него го няма вече.
  • До
   Доганя
   20 -4
   17:46, 8 апр 2021
   Турчин от обиждане не го е страх
 • 3
  На
  напреднал
  12 0
  07:52, 9 апр 2021
  Ало, екоинспекцията, защо си затваряте очите за незаконната автоморга във вилната зона на Куба над Езиковата, до блокчетата на глухонемите. Там е нещо страшно. Моля вземете мерки!
  • До
   До турчоляка
   4 -1
   10:23, 9 апр 2021
   Ава , думата турчин е еврейска и означава ...сам влез и провери в нета, ..че много не хубаво звучи...така християните са наричали османците.
   Османците, който са сбор от десетки народи приели исляма .. и по-късно един българо-мохамеданин от Македония - Ататюрк, ви оправя произхода , като под името турци ( еврейска дума , какво означаваше нещо хубаво .. ) обединява над 25 етноса и ви кара да се наричате така.
   А за домашна всеки сам да провери кой османски паша си признава, че Османската империя почти не е заселвала османци на Балканите, а сите де са тук са потомци на еничари и помохамеданчени българи, гърци, сърби .
   Не за друго , че такава заповед имало на един султан - еничарите да се връщат по родните места и да създават семейства, че да има очи и уши султана навсякъде - исторически факт !
   Та кой сега не се обижда от собствения си роб - онзи , който султана го е върнал със заповед по родното си място ли ?
  • ВД
   В дроба ве
   2 -1
   10:39, 9 апр 2021
   Какво му се обясняваш на тоя бавно развиващ папагал
  • Ер
   Еролчооглу
   1 0
   14:46, 9 апр 2021
   Еролчо натрупа коли и срещу "Сам Марко".Къде е Екоинспекцията?

Хороскоп за 18.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
18 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
18 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
18 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
18 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
18 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
18 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
18 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
18 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
18 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
18 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
18 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
18 юни 2021
Последни новини