От х:

Днес в x:

Още седмица за кандидатстване за ин витро и ин виво

Остава само една седмица за кандидатстване на двойки с репродуктивни проблеми за процедури ин витро и ин виво, финансирани от община Хасково.

До 16 април 2021г. в община Хасково се приемат документи за финансово подпомагане за процедури ин витро и ин виво на семейства, лица и двойки, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми. В бюджета на Хасково за 2021 г. има предвидени 100 000 лева за финансиране на ин витро и ин виво процедури на двойки от община Хасково.

Кандидатите следва да подадат документи в Центъра за административно обслужване, Деловодство. Телефон за контакти и въпроси: 038 / 603 445.

Община Хасково подпомага семейства и двойки с репродуктивни проблеми от 2013 година. До сега, благодарение на тази инициатива, са се родили над 20 бебета. През миналата година 16 двойки от община Хасково получиха финансиране по 5 000 лева, за да сбъднат най-съкровената си мечта.

Необходимите документи за кандидатстване и Правилникът за финансиране на процедури ин витро и ин виво на семейства, лица и двойки, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Хасково може да намерите тук.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини