От х:

Днес в x:

14 °C

На театър през декември

Изображение 1 от 3

  Въпреки усложнената ситуация и рестриктивните мерки за безопасност, наложени заради пандемията от коронавирус, хасковлии ще могат да гледат театрални постановки и през декември. По-богат е афишът за децата.

  Малките зрители могат да се забавляват с "Мечо Пух" на 13 декември от 11 часа. Пиесата ще се играе е в голямата зала на театъра. Участват актьорите: Хари Терзиева, Силвия Предова и Димитър Атанасов.

  Децата ще имат възможност да се срещнат и с Дядо Коледа, и да получат подарък от него на 19 и 20 декември от 10.30 или 12.30 часа. Добрият старец ще ги зарадва след представлението "Дядо Коледа, къде си?".

  За възрастните зрители е комедията с Валентин Танев, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова и Георги Кадурин "Помощ!!! Не мога да плувам!". Спектакълът се играе на 14 декември от 19 часа.

  ъгласно разпоредбите, в голямата зала на театъра се допускат зрители не повече от 30 % от капацитета й, припомнят от Театъра.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Гъ
   Гъбаркане
   5 -1
   13:43, 2 дек 2020
   Всички мерки са "лъже да те мажем!" Ще ли са да седят през една седалка , как ще стане тази работа при децата? Пред магазини и аптеки можем да мръзнем и да чакаме ред един по един а тези ще ги наблъскат уж на 30%. И като се прави хубава реклама защо не направят театрото безплатно за сервитьори, ресторантьори и други мрънкала, оплакващи се че са останали без работа и ще видим дали някой ще им дойде да гледа представленията им!
   • +-
    +-
    0 -3
    16:38, 2 дек 2020
    Кое не можеш да разбереш при сядането през седалка?
    Иди и провери, като не вярваш!
  • 2
   Те
   Театър "Мисирка"
   3 -3
   13:48, 2 дек 2020
   Значи, градините и яслите затворени, а кукленият театър - не?! Там хич няма заразяване, така ли??? Пак да няма протести от артистите, затова Веждито е ходатайдтвал пред *******!

  Хороскоп за 25.01.2021

  Последни новини