От х:

Днес в x:

Спектакълът на хасковския театър „Не е за телефон“ в юбилейното издание на "Сцена на кръстопът"

Спектакълът на театър „Иван Димов“ Хасково - „Не е за телефон“ с Христо Шопов, ще бъде част от юбилейното 25-то издание на театралния фестивал „Сцена на кръстопът“ в Пловдив.
Комедията от Елин Рахнев и Лиза Шопова ще се играе на 20 септември в Камерната зала на Драматичния театър. 
За своя четвъртвековен юбилей фестивалът е подготвил богата програма. Мотото му тази година е „Театъра Надеждата”. Откриването бе с премиерата на „Укротяване на опърничавата” от Уилям Шекспир на Пловдивския драматичен театър, с режисьор Стайко Мурджев.
Общо 18 са спектаклите, които са селектирани в програмата на фестивала. Сред тях са: „Боклук” на Елена Телбис – носител на две награди Икар и три награди Аскеер за т.г., „Плач на ангел”, донесъл Аскеер на Христо Мутафчиев за главна мъжка роля, „Портокалова кожа”  - Аскеер за изгряваща звезда, сценография и музика; както и „Шекспирин по време на пандемия”, донесъл Аскеер на Светлана Янчева за ролята на режисьорката.
Комедията „Не е за телефон“ с Христо Шопов имаше премиера по време на фестивала „Театър, обичам те“ през юни. Хасковската публика може да гледа популярния актьор отново на 12 октомври, на сцената на театър „Иван Димов“. 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини