От х:

Днес в x:

Христо Шопов в премиерната постановка „Не е за телефон“ на Хасковския театър

    Тази пиеса е по-скоро като топъл душ, макар и да те кара да се замислиш и отрезвиш, като да си под студена течаща вода. Брилянтната комедия на Лиза Шопова и Елин Рахнев „Не е за телефон“, под режисурата на Лиза Шопова, е второто за 2021 година премиерно заглавие на Театър “Иван Димов” - Хасково.

    Постановката ще бъде представена за първи път пред публика тази вечер от 21 ч. в зала "Дружба", в рамките на Фестивала „Театър, обичам те!“.

    „Не е за телефон“ е първият моноспектакъл на актьора Христо Шопов и премиерната му комедийна роля.

    В блестящи час и 15 минути актьорът, който, видно от генералната репетиция в сряда, е в топ форма, влиза в ролята на погребален агент- изискано любезен и деликатно търпелив, като типичен търговец на души и предлагащ изчистване на съвестта на живите, нищо, че животът му е на лизинг и нищо, че любовта може да му зашлеви шамар всеки момент, той е готов да изпълни всяко желание. Само че как животът ще си поиграе с него и ще му покаже, че той наистина е онова, което ти се случва, докато правиш планове за него, и това не е изтъркана, фраза, гледайте тази вечер.

    Сценографията е на Анелия Райкова, звук и музика: LP studio, с гласовете на: Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ма
      Мата Хари
      2 -5
      15:58, 17 юни 2021
      Не е за телефон и дебитни карти, за чекмеджета е.
      • До
        До Мата Хари
        2 -1
        23:11, 17 юни 2021
        Много комплексиран народ в това Хасково. Че държи и да се изпъчи.
    • 2
      Ст
      Столица
      0 -1
      09:02, 18 юни 2021
      Заминавай за София "софиянецо"

    Още новини

    Последни новини