От х:

Днес в x:

Постановка от „АртКрафт фест“ постави началото на театралния сезон в Хасково

Изображение 1 от 5

    Постановката „Можеш ли да повярваш“, с която завършиха едноседмичните прояви във фестивала „АртКрафт“ постави началото на театралния сезон в Хасково.

    Творческия експеримент, който беше представен пред публиката на площадка „Спартак“ в неделя вечерта, е съвместна работа на актьорите от трупата на Драматично-куклен театър „Иван Димов“: Николета Малчева, Иванка Шекерова, Стефан Кондров, Никола Манолевски, Изабела Иванова, Константин Николов, Мария Банкова, Симеон Чаушев. Тя е изработена в цялост в хода на работата под режисурата на Елин Рахнев. Автор на музиката е Георги Георгиев от група „Остава“.

    Творчески подход беше избран и за избора на плакат на постановката. Той беше избран след конкурс. Сред проектите за плакат, журито отличи с награда идеята на Божидара Михалева и Георги Иванов, който става и официален плакат на постановката.

    „Можеш ли да повярваш“ се реализира по проект на Община Хасково, театъра, „Алианс за регионално сътрудничество и развитие“ в партньорство с North Consulting от Исландия.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      На
      Наблюзател
      3 0
      17:23, 18 сеп 2023
      В Германия откриха "октоберфест" празника на бирата!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини