От х:

Днес в x:

11 °C

Фолксваген блъсна две момичета на „зебра“, 76-годишен със Сеат падна в река

Две пешеходки пострадаха при катастрофа на булевард „България“ в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал около 11 часа в понеделник.

65-годишен водач на Фолксваген, приближавайки пешеходна пътека тип „зебра“ не е пропуснал стъпилите на нея пешеходки на по 13 години. От удара, двете момичета са с контузии по тялото, прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт на водача.

Несъобразена скорост е довела до друг инцидент на 21-ви. На пътя между селата Тънково и Върбово, 76-годишен хасковлия е управлявал Сеат с несъобразена с релефа на пътя скорост. Загубил е контрол, излязъл е вдясно от пътя и е паднал в коритото на река. При преглед лекарите са констатирали счупени 2 прешлена на гръбнака и ребро. Транспортиран в пловдивската болница, без опасност за живота.

Неправоспособен водач е причинил катастрофа вчера. В 23:15 часа на пътя между селата Бряст и Здравец, 20-годишният от Казанлък е управлявал „Опел“ с несъобразена скорост. Загубил е контрол и е излязъл вляво по посоката си на движение и се е блъснал в дърво. От удара е с комоцио, без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ан
    Анджък
    9 -23
    14:16, 23 сеп 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • :)
      : )
      5 -3
      18:43, 23 сеп 2020
      Влиза ли ти дълбоко, крадлива мaстио ?
  • 2
    On
    on4o
    7 -2
    15:21, 23 сеп 2020
    Интересно е как пътищата ни са лунни пейзажи и когато някой се пребие се оказва виновен, защото е "управлявал МПС с несъобразена с релефа на пътя скорост"...
Последни новини