От х:

Днес в x:

Гимназията по туризъм с онлайн изпращане, наградиха четирима отличници

    Випуск от 108 ученици изпрати днес онлайн ПГ по туризъм „Александър Паскалев“. Дистанционно чрез платформата Microsoft Teams директорът на училището Пенка Георгиева приветства завършващите и им пожела да виждат доброто и красотата около себе си и сами да ги създават, да направят света цветен, различен и усмихнат заради своето присъствие в него.

    Даниела Найдева от 12 б клас, специалност „Организация на хотелиерството“, Станимир Радев и Радослав Петров от 12 а клас, специалност „Кетъринг“, и Мелиса Раим от 12 в клас получиха грамоти за отличен успех. 20 зрелостници бяха отличени за активно участие в училищни мероприятия. Най-добри спортисти на випуск 2020 са Мартин Узунов, Хакан Рамадан и Николай Джамов. Отличени имаше и в категориите „Най-ентусиазиран млад готвач“ и „Най-атрактивен млад сладкар“.

    В програмата бе включен падлет със снимки на номинираните ученици в различните категории, а друг падлет ученици и учители изпълниха със снимки и пожелания към завършващите.

    Учениците изгледаха няколко видеа с вълнуващи снимки от годините им в училище с музикално оформление на хитови парчета, а накрая с включени микрофони не пропуснаха и традиционното за този ден отброяване до 12.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини