От х:

Днес в x:

Със стилни маски в зала "Хасково"

    Общински съветници от местния парламент  показаха стил в личните си предпазни средства, с които се появиха днес в зала "Хасково" при рестарта на  работата им, след двумесечния престой заради извънредното положение.

    По нареждане на председателя на Общинския съвет шестото заседание на настоящия му състав се  проведе при специални мерки, сред които и задължението съветниците да влязат в залата със защитни маски.

    Така присъстващите 39 местни избранници оформиха импровизирано модно ревю на личните предпазни средства. Разнообразие от модели и цветове се видяха в залата. Председателката на ОбС -адвокат Таня Захариева беше с пролетен нюанс в облеклото си и с избор за лицето си на най-популярния вид маска-хирургическа за еднократна употреба. 

    Много от  мъжете, включително и кметът Станислав Дечев бяха заложили на маска с висок клас на защита в черен цвят. С такава се беше натъкмил и екс градоначалникът, който сега е общински съветник от ССД Дбри Беливанов. Очевидно обаче маската не му беше удобна и той често я придърпваше от носа към брадчката си.

    Сред открояващите се с дизайнерско предпазно средство на лицето си беше съветникът от ГЕРБ-адвокатът Иван Минев, който по принцип е сред тези съветници, които  не остават незабелжими на заседанията със стайлинга си.

    Много стилно сред дамите съветнички се прояви директорката на Математическата гимназия, която също е от ГЕРБ, Гергана Петрова. Тя  беше подбрала маската за лицето си-памучна за многократна употреба в бял цвят, с щамповано цвете в единия й край.

    Колегата й по група -педиатърът д-р Марио Янакиев пък истински блесна със закачливата хрумка да се яви с черна маска с изписано на нея с бели букви името му-"Др Марио", както е популярен сред поциентите си.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (20)

    • 1
      Ив
      Иван Иванов
      6 -3
      16:52, 15 май 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • 11
        11111
        18 -2
        16:59, 15 май 2020
        поредното скриване на полов орган ...след гащите...и маски...следва черна превръзка и на очите...гледането забранено и социална дистанция -10 метра ...само с смс и по телефона...
      • Ет
        ЕТО ТОВА Е "ЕЛИТА " НА ГРАДА
        28 -1
        18:53, 15 май 2020
        Паразити
      • Ку
        Кучета с Намордник
        12 -2
        19:33, 15 май 2020
        Маските
        са физическия инструмент
        против облайването на Боци Маймуната
        ....
        Хем е Апокалиптично ,
        хем е алегория
      • Пр
        Производител маски
        16 -1
        21:24, 15 май 2020
        Моля махнете ги тези маски с черен цвят!!! Нямате представа какви багрила и токсича химия има в плата за да се задържи този наситен цвят. Текстила се затопля от дъха кондензира и пак се вдишва. Ще се натровите от токсичните в-ва от самата маска. Защо медицинските маски са светли без допълнителни багрила? НЕКА НЕ ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА ПАК>>> Иначе браво, че носите маски, но поне - да са истински защитни!
      • Ра
        Радвайте се
        16 0
        21:31, 15 май 2020
        Е.в.р.о.г.е.й. с.ъ.ю.з.а . се разпада. Толкова измамен съюз никога не е имало. Дори социалистическият блок беше по- малко измамен
      • Ар
        Артик
        15 -1
        00:59, 16 май 2020
        Артик, бягайте от тоя тъп град, само такъви останаха, тва няма да са оправи никога. Само се чудят как да ни го нахлацкат.
      • Ха
        Хасковски гъзар
        8 -1
        03:50, 16 май 2020
        Маската ми е на Луи Витон. Ходих специално до Милано да си я купя.
    • 2
      11
      11111
      23 -6
      16:54, 15 май 2020
      след час дишане в маската започваш да поемаш богата микробиологична култура от вируси...бактерии и гъби...самозаразяването е сигурно...е ще го пишем КОРОНА...модерно като маските....дишайте и издишвайте дълбоко...полезно е за...данъкоплатците...
    • 3
      Па
      паразитолог
      12 -6
      17:15, 15 май 2020
      има амеби без маски това защо? защото са едноклетъчни ли или защото са си отровни вируси по рождения
    • 4
      Кл
      Клиент
      21 -1
      18:04, 15 май 2020
      На труженичките пред бизнес-центъра раздадохте ли им маски със цветчета ?
      • Co
        Coronavirus
        14 0
        23:19, 15 май 2020
        Те горките носят,ама от няколко години се питам,кой разрешава този ЛЕГИТИМЕН бизнес с продажба на тялото си да процъфтява?
        МВР спинкаш ли?
        Или е по-сладко да дерем българският данъкоплатец,защото той не обича да подкупва?
    • 5
      Въ
      ВЪЗМУТЕН
      36 -1
      18:23, 15 май 2020
      Защо не информирате жителите на Хасково за темите на това заседание на общинския съвет ? Какво полезно за града направиха съветниците, освен да си сложиха маските? Това ли е най- полезното, което те могат да направят за Хасково ? И смешно и тъжно....
      • Ей
        Ей наивник
        15 0
        21:32, 15 май 2020
        те не отиват там да правят добро на града. Единствената им цел е да се облагодетелстват. И тези и предишните. И това ще продължава така докато не почнем сда ги осака...
    • 6
      Тва е от наливането на плочата на Ямача
      .....
      Ветеринарката е на разсада , а той гради къща в гората на Пендар Махле
    • 7
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 8
      Еб
      ебе-тв
      11 -1
      20:42, 15 май 2020
      Всички могат да ползват маски, а отзад оператора на "прехвалената" е-тв ,Илийката е без маска. Предния ден на годишнината на кабеларката вероятно много е прекалил с течните дезинфектанти и спиртосването и никаква маска не му стои на муцуната.
    • 9
      Ко
      Комурджиев
      7 -2
      10:41, 16 май 2020
      Тая директорка защо се прави на дете. Инфантил. Това са детски неща. И такива недорузамения са навсякъде във властта. Голямо чудо е измислила, вероятно претендира, че друг не би го измислил. Тя е повече от другите. А не осъзнава, че това е кич. Всеки ден умират хора от тая болест, а тя се заиграва с нея. Ако утре легне на леглото и й включат апарата за изкуствено дишане, ще го приме ли, ако на него няма нарисувани някакви картинки. Да се заиграващ с нещо, което е свързано със смърт е доста пошло. И тази била директорка, и щяла да възпитава децата. На какво ще ги възпитава, на глупости. Ако неин близък почине от тая болест хич няма да й е до тези цветчета. Ама хич, даже и неизпран чорап ще си сложи ако няма друго. Инфантил.
    • 10
      To
      toro
      5 0
      11:12, 16 май 2020
      Дайте подробна информация как е минала сесията, какво ни занимавате кой с ква маска бил се едно някой го интересува. Другия път напишете статия кой с каква прическа е и какъв парфюм ползва.
    • 11
      Ха
      ХА
      0 -1
      16:15, 16 май 2020
      Хасково е най тъпия град друго си беше когато си беше г иванов това е града с най многото ц*****

    Още новини

    Последни новини