От х:

Днес в x:

Със стилни маски в зала "Хасково"

  Общински съветници от местния парламент  показаха стил в личните си предпазни средства, с които се появиха днес в зала "Хасково" при рестарта на  работата им, след двумесечния престой заради извънредното положение.

  По нареждане на председателя на Общинския съвет шестото заседание на настоящия му състав се  проведе при специални мерки, сред които и задължението съветниците да влязат в залата със защитни маски.

  Така присъстващите 39 местни избранници оформиха импровизирано модно ревю на личните предпазни средства. Разнообразие от модели и цветове се видяха в залата. Председателката на ОбС -адвокат Таня Захариева беше с пролетен нюанс в облеклото си и с избор за лицето си на най-популярния вид маска-хирургическа за еднократна употреба. 

  Много от  мъжете, включително и кметът Станислав Дечев бяха заложили на маска с висок клас на защита в черен цвят. С такава се беше натъкмил и екс градоначалникът, който сега е общински съветник от ССД Дбри Беливанов. Очевидно обаче маската не му беше удобна и той често я придърпваше от носа към брадчката си.

  Сред открояващите се с дизайнерско предпазно средство на лицето си беше съветникът от ГЕРБ-адвокатът Иван Минев, който по принцип е сред тези съветници, които  не остават незабелжими на заседанията със стайлинга си.

  Много стилно сред дамите съветнички се прояви директорката на Математическата гимназия, която също е от ГЕРБ, Гергана Петрова. Тя  беше подбрала маската за лицето си-памучна за многократна употреба в бял цвят, с щамповано цвете в единия й край.

  Колегата й по група -педиатърът д-р Марио Янакиев пък истински блесна със закачливата хрумка да се яви с черна маска с изписано на нея с бели букви името му-"Др Марио", както е популярен сред поциентите си.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Ив
   Иван Иванов
   6 -3
   16:52, 15 май 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • 11
    11111
    18 -2
    16:59, 15 май 2020
    поредното скриване на полов орган ...след гащите...и маски...следва черна превръзка и на очите...гледането забранено и социална дистанция -10 метра ...само с смс и по телефона...
   • Ет
    ЕТО ТОВА Е "ЕЛИТА " НА ГРАДА
    28 -1
    18:53, 15 май 2020
    Паразити
   • Ку
    Кучета с Намордник
    12 -2
    19:33, 15 май 2020
    Маските
    са физическия инструмент
    против облайването на Боци Маймуната
    ....
    Хем е Апокалиптично ,
    хем е алегория
   • Пр
    Производител маски
    16 -1
    21:24, 15 май 2020
    Моля махнете ги тези маски с черен цвят!!! Нямате представа какви багрила и токсича химия има в плата за да се задържи този наситен цвят. Текстила се затопля от дъха кондензира и пак се вдишва. Ще се натровите от токсичните в-ва от самата маска. Защо медицинските маски са светли без допълнителни багрила? НЕКА НЕ ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА ПАК>>> Иначе браво, че носите маски, но поне - да са истински защитни!
   • Ра
    Радвайте се
    16 0
    21:31, 15 май 2020
    Е.в.р.о.г.е.й. с.ъ.ю.з.а . се разпада. Толкова измамен съюз никога не е имало. Дори социалистическият блок беше по- малко измамен
   • Ар
    Артик
    15 -1
    00:59, 16 май 2020
    Артик, бягайте от тоя тъп град, само такъви останаха, тва няма да са оправи никога. Само се чудят как да ни го нахлацкат.
   • Ха
    Хасковски гъзар
    8 -1
    03:50, 16 май 2020
    Маската ми е на Луи Витон. Ходих специално до Милано да си я купя.
  • 2
   11
   11111
   23 -6
   16:54, 15 май 2020
   след час дишане в маската започваш да поемаш богата микробиологична култура от вируси...бактерии и гъби...самозаразяването е сигурно...е ще го пишем КОРОНА...модерно като маските....дишайте и издишвайте дълбоко...полезно е за...данъкоплатците...
  • 3
   Па
   паразитолог
   12 -6
   17:15, 15 май 2020
   има амеби без маски това защо? защото са едноклетъчни ли или защото са си отровни вируси по рождения
  • 4
   Кл
   Клиент
   21 -1
   18:04, 15 май 2020
   На труженичките пред бизнес-центъра раздадохте ли им маски със цветчета ?
   • Co
    Coronavirus
    14 0
    23:19, 15 май 2020
    Те горките носят,ама от няколко години се питам,кой разрешава този ЛЕГИТИМЕН бизнес с продажба на тялото си да процъфтява?
    МВР спинкаш ли?
    Или е по-сладко да дерем българският данъкоплатец,защото той не обича да подкупва?
  • 5
   Въ
   ВЪЗМУТЕН
   36 -1
   18:23, 15 май 2020
   Защо не информирате жителите на Хасково за темите на това заседание на общинския съвет ? Какво полезно за града направиха съветниците, освен да си сложиха маските? Това ли е най- полезното, което те могат да направят за Хасково ? И смешно и тъжно....
   • Ей
    Ей наивник
    15 0
    21:32, 15 май 2020
    те не отиват там да правят добро на града. Единствената им цел е да се облагодетелстват. И тези и предишните. И това ще продължава така докато не почнем сда ги осака...
  • 6
   Тва е от наливането на плочата на Ямача
   .....
   Ветеринарката е на разсада , а той гради къща в гората на Пендар Махле
  • 7
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 8
   Еб
   ебе-тв
   11 -1
   20:42, 15 май 2020
   Всички могат да ползват маски, а отзад оператора на "прехвалената" е-тв ,Илийката е без маска. Предния ден на годишнината на кабеларката вероятно много е прекалил с течните дезинфектанти и спиртосването и никаква маска не му стои на муцуната.
  • 9
   Г-
   Г-н Михайлов
   16 -2
   21:35, 15 май 2020
   Освен да кръстосат крака, да сложат маски с имената си тези умствено изостанали същества- било то Доктори, Архитекти,Професори, по- тежко от к...р вдигали ли са, и могат ли нещо да направят? Взети заедно с Градоначалника- как го зовят Острия ли, Умния ли? Я го зовем Бай Х.....й
  • 10
   Ко
   Комурджиев
   7 -1
   10:41, 16 май 2020
   Тая директорка защо се прави на дете. Инфантил. Това са детски неща. И такива недорузамения са навсякъде във властта. Голямо чудо е измислила, вероятно претендира, че друг не би го измислил. Тя е повече от другите. А не осъзнава, че това е кич. Всеки ден умират хора от тая болест, а тя се заиграва с нея. Ако утре легне на леглото и й включат апарата за изкуствено дишане, ще го приме ли, ако на него няма нарисувани някакви картинки. Да се заиграващ с нещо, което е свързано със смърт е доста пошло. И тази била директорка, и щяла да възпитава децата. На какво ще ги възпитава, на глупости. Ако неин близък почине от тая болест хич няма да й е до тези цветчета. Ама хич, даже и неизпран чорап ще си сложи ако няма друго. Инфантил.
  • 11
   To
   toro
   5 0
   11:12, 16 май 2020
   Дайте подробна информация как е минала сесията, какво ни занимавате кой с ква маска бил се едно някой го интересува. Другия път напишете статия кой с каква прическа е и какъв парфюм ползва.
  • 12
   Ха
   ХА
   0 -1
   16:15, 16 май 2020
   Хасково е най тъпия град друго си беше когато си беше г иванов това е града с най многото ц*****

  Хороскоп за 13.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
  13 авг 2020
  Последни новини