От х:

Днес в x:

23 °C

Със стилни маски в зала "Хасково"

  Общински съветници от местния парламент  показаха стил в личните си предпазни средства, с които се появиха днес в зала "Хасково" при рестарта на  работата им, след двумесечния престой заради извънредното положение.

  По нареждане на председателя на Общинския съвет шестото заседание на настоящия му състав се  проведе при специални мерки, сред които и задължението съветниците да влязат в залата със защитни маски.

  Така присъстващите 39 местни избранници оформиха импровизирано модно ревю на личните предпазни средства. Разнообразие от модели и цветове се видяха в залата. Председателката на ОбС -адвокат Таня Захариева беше с пролетен нюанс в облеклото си и с избор за лицето си на най-популярния вид маска-хирургическа за еднократна употреба. 

  Много от  мъжете, включително и кметът Станислав Дечев бяха заложили на маска с висок клас на защита в черен цвят. С такава се беше натъкмил и екс градоначалникът, който сега е общински съветник от ССД Дбри Беливанов. Очевидно обаче маската не му беше удобна и той често я придърпваше от носа към брадчката си.

  Сред открояващите се с дизайнерско предпазно средство на лицето си беше съветникът от ГЕРБ-адвокатът Иван Минев, който по принцип е сред тези съветници, които  не остават незабелжими на заседанията със стайлинга си.

  Много стилно сред дамите съветнички се прояви директорката на Математическата гимназия, която също е от ГЕРБ, Гергана Петрова. Тя  беше подбрала маската за лицето си-памучна за многократна употреба в бял цвят, с щамповано цвете в единия й край.

  Колегата й по група -педиатърът д-р Марио Янакиев пък истински блесна със закачливата хрумка да се яви с черна маска с изписано на нея с бели букви името му-"Др Марио", както е популярен сред поциентите си.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Ив
   Иван Иванов
   6 -3
   16:52, 15 май 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • 11
    11111
    18 -2
    16:59, 15 май 2020
    поредното скриване на полов орган ...след гащите...и маски...следва черна превръзка и на очите...гледането забранено и социална дистанция -10 метра ...само с смс и по телефона...
   • Ет
    ЕТО ТОВА Е "ЕЛИТА " НА ГРАДА
    28 -1
    18:53, 15 май 2020
    Паразити
   • Ку
    Кучета с Намордник
    12 -2
    19:33, 15 май 2020
    Маските
    са физическия инструмент
    против облайването на Боци Маймуната
    ....
    Хем е Апокалиптично ,
    хем е алегория
   • Пр
    Производител маски
    16 -1
    21:24, 15 май 2020
    Моля махнете ги тези маски с черен цвят!!! Нямате представа какви багрила и токсича химия има в плата за да се задържи този наситен цвят. Текстила се затопля от дъха кондензира и пак се вдишва. Ще се натровите от токсичните в-ва от самата маска. Защо медицинските маски са светли без допълнителни багрила? НЕКА НЕ ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА ПАК>>> Иначе браво, че носите маски, но поне - да са истински защитни!
   • Ра
    Радвайте се
    16 0
    21:31, 15 май 2020
    Е.в.р.о.г.е.й. с.ъ.ю.з.а . се разпада. Толкова измамен съюз никога не е имало. Дори социалистическият блок беше по- малко измамен
   • Ар
    Артик
    15 -1
    00:59, 16 май 2020
    Артик, бягайте от тоя тъп град, само такъви останаха, тва няма да са оправи никога. Само се чудят как да ни го нахлацкат.
   • Ха
    Хасковски гъзар
    8 -1
    03:50, 16 май 2020
    Маската ми е на Луи Витон. Ходих специално до Милано да си я купя.
  • 2
   11
   11111
   23 -6
   16:54, 15 май 2020
   след час дишане в маската започваш да поемаш богата микробиологична култура от вируси...бактерии и гъби...самозаразяването е сигурно...е ще го пишем КОРОНА...модерно като маските....дишайте и издишвайте дълбоко...полезно е за...данъкоплатците...
  • 3
   Па
   паразитолог
   12 -6
   17:15, 15 май 2020
   има амеби без маски това защо? защото са едноклетъчни ли или защото са си отровни вируси по рождения
  • 4
   Кл
   Клиент
   21 -1
   18:04, 15 май 2020
   На труженичките пред бизнес-центъра раздадохте ли им маски със цветчета ?
   • Co
    Coronavirus
    14 0
    23:19, 15 май 2020
    Те горките носят,ама от няколко години се питам,кой разрешава този ЛЕГИТИМЕН бизнес с продажба на тялото си да процъфтява?
    МВР спинкаш ли?
    Или е по-сладко да дерем българският данъкоплатец,защото той не обича да подкупва?
  • 5
   Въ
   ВЪЗМУТЕН
   36 -1
   18:23, 15 май 2020
   Защо не информирате жителите на Хасково за темите на това заседание на общинския съвет ? Какво полезно за града направиха съветниците, освен да си сложиха маските? Това ли е най- полезното, което те могат да направят за Хасково ? И смешно и тъжно....
   • Ей
    Ей наивник
    15 0
    21:32, 15 май 2020
    те не отиват там да правят добро на града. Единствената им цел е да се облагодетелстват. И тези и предишните. И това ще продължава така докато не почнем сда ги осака...
  • 6
   Тва е от наливането на плочата на Ямача
   .....
   Ветеринарката е на разсада , а той гради къща в гората на Пендар Махле
  • 7
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 8
   Еб
   ебе-тв
   11 -1
   20:42, 15 май 2020
   Всички могат да ползват маски, а отзад оператора на "прехвалената" е-тв ,Илийката е без маска. Предния ден на годишнината на кабеларката вероятно много е прекалил с течните дезинфектанти и спиртосването и никаква маска не му стои на муцуната.
  • 9
   Г-
   Г-н Михайлов
   16 -2
   21:35, 15 май 2020
   Освен да кръстосат крака, да сложат маски с имената си тези умствено изостанали същества- било то Доктори, Архитекти,Професори, по- тежко от к...р вдигали ли са, и могат ли нещо да направят? Взети заедно с Градоначалника- как го зовят Острия ли, Умния ли? Я го зовем Бай Х.....й
  • 10
   Ко
   Комурджиев
   7 -1
   10:41, 16 май 2020
   Тая директорка защо се прави на дете. Инфантил. Това са детски неща. И такива недорузамения са навсякъде във властта. Голямо чудо е измислила, вероятно претендира, че друг не би го измислил. Тя е повече от другите. А не осъзнава, че това е кич. Всеки ден умират хора от тая болест, а тя се заиграва с нея. Ако утре легне на леглото и й включат апарата за изкуствено дишане, ще го приме ли, ако на него няма нарисувани някакви картинки. Да се заиграващ с нещо, което е свързано със смърт е доста пошло. И тази била директорка, и щяла да възпитава децата. На какво ще ги възпитава, на глупости. Ако неин близък почине от тая болест хич няма да й е до тези цветчета. Ама хич, даже и неизпран чорап ще си сложи ако няма друго. Инфантил.
  • 11
   To
   toro
   5 0
   11:12, 16 май 2020
   Дайте подробна информация как е минала сесията, какво ни занимавате кой с ква маска бил се едно някой го интересува. Другия път напишете статия кой с каква прическа е и какъв парфюм ползва.
  • 12
   Ха
   ХА
   0 -1
   16:15, 16 май 2020
   Хасково е най тъпия град друго си беше когато си беше г иванов това е града с най многото ц*****

  Хороскоп за 29.05.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
  29 май 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
  29 май 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
  29 май 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
  29 май 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
  29 май 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
  29 май 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
  29 май 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
  29 май 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
  29 май 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
  29 май 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
  29 май 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
  29 май 2020
  Последни новини