От х:

Днес в x:

22 °C

Със стилни маски в зала "Хасково"

  Общински съветници от местния парламент  показаха стил в личните си предпазни средства, с които се появиха днес в зала "Хасково" при рестарта на  работата им, след двумесечния престой заради извънредното положение.

  По нареждане на председателя на Общинския съвет шестото заседание на настоящия му състав се  проведе при специални мерки, сред които и задължението съветниците да влязат в залата със защитни маски.

  Така присъстващите 39 местни избранници оформиха импровизирано модно ревю на личните предпазни средства. Разнообразие от модели и цветове се видяха в залата. Председателката на ОбС -адвокат Таня Захариева беше с пролетен нюанс в облеклото си и с избор за лицето си на най-популярния вид маска-хирургическа за еднократна употреба. 

  Много от  мъжете, включително и кметът Станислав Дечев бяха заложили на маска с висок клас на защита в черен цвят. С такава се беше натъкмил и екс градоначалникът, който сега е общински съветник от ССД Дбри Беливанов. Очевидно обаче маската не му беше удобна и той често я придърпваше от носа към брадчката си.

  Сред открояващите се с дизайнерско предпазно средство на лицето си беше съветникът от ГЕРБ-адвокатът Иван Минев, който по принцип е сред тези съветници, които  не остават незабелжими на заседанията със стайлинга си.

  Много стилно сред дамите съветнички се прояви директорката на Математическата гимназия, която също е от ГЕРБ, Гергана Петрова. Тя  беше подбрала маската за лицето си-памучна за многократна употреба в бял цвят, с щамповано цвете в единия й край.

  Колегата й по група -педиатърът д-р Марио Янакиев пък истински блесна със закачливата хрумка да се яви с черна маска с изписано на нея с бели букви името му-"Др Марио", както е популярен сред поциентите си.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Ив
   Иван Иванов
   6 -3
   16:52, 15 май 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • 11
    11111
    18 -2
    16:59, 15 май 2020
    поредното скриване на полов орган ...след гащите...и маски...следва черна превръзка и на очите...гледането забранено и социална дистанция -10 метра ...само с смс и по телефона...
   • Ет
    ЕТО ТОВА Е "ЕЛИТА " НА ГРАДА
    28 -1
    18:53, 15 май 2020
    Паразити
   • Ку
    Кучета с Намордник
    12 -2
    19:33, 15 май 2020
    Маските
    са физическия инструмент
    против облайването на Боци Маймуната
    ....
    Хем е Апокалиптично ,
    хем е алегория
   • Пр
    Производител маски
    16 -1
    21:24, 15 май 2020
    Моля махнете ги тези маски с черен цвят!!! Нямате представа какви багрила и токсича химия има в плата за да се задържи този наситен цвят. Текстила се затопля от дъха кондензира и пак се вдишва. Ще се натровите от токсичните в-ва от самата маска. Защо медицинските маски са светли без допълнителни багрила? НЕКА НЕ ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА ПАК>>> Иначе браво, че носите маски, но поне - да са истински защитни!
   • Ра
    Радвайте се
    16 0
    21:31, 15 май 2020
    Е.в.р.о.г.е.й. с.ъ.ю.з.а . се разпада. Толкова измамен съюз никога не е имало. Дори социалистическият блок беше по- малко измамен
   • Ар
    Артик
    15 -1
    00:59, 16 май 2020
    Артик, бягайте от тоя тъп град, само такъви останаха, тва няма да са оправи никога. Само се чудят как да ни го нахлацкат.
   • Ха
    Хасковски гъзар
    8 -1
    03:50, 16 май 2020
    Маската ми е на Луи Витон. Ходих специално до Милано да си я купя.
  • 2
   11
   11111
   23 -6
   16:54, 15 май 2020
   след час дишане в маската започваш да поемаш богата микробиологична култура от вируси...бактерии и гъби...самозаразяването е сигурно...е ще го пишем КОРОНА...модерно като маските....дишайте и издишвайте дълбоко...полезно е за...данъкоплатците...
  • 3
   Па
   паразитолог
   12 -6
   17:15, 15 май 2020
   има амеби без маски това защо? защото са едноклетъчни ли или защото са си отровни вируси по рождения
  • 4
   Кл
   Клиент
   21 -1
   18:04, 15 май 2020
   На труженичките пред бизнес-центъра раздадохте ли им маски със цветчета ?
   • Co
    Coronavirus
    14 0
    23:19, 15 май 2020
    Те горките носят,ама от няколко години се питам,кой разрешава този ЛЕГИТИМЕН бизнес с продажба на тялото си да процъфтява?
    МВР спинкаш ли?
    Или е по-сладко да дерем българският данъкоплатец,защото той не обича да подкупва?
  • 5
   Въ
   ВЪЗМУТЕН
   36 -1
   18:23, 15 май 2020
   Защо не информирате жителите на Хасково за темите на това заседание на общинския съвет ? Какво полезно за града направиха съветниците, освен да си сложиха маските? Това ли е най- полезното, което те могат да направят за Хасково ? И смешно и тъжно....
   • Ей
    Ей наивник
    15 0
    21:32, 15 май 2020
    те не отиват там да правят добро на града. Единствената им цел е да се облагодетелстват. И тези и предишните. И това ще продължава така докато не почнем сда ги осака...
  • 6
   Тва е от наливането на плочата на Ямача
   .....
   Ветеринарката е на разсада , а той гради къща в гората на Пендар Махле
  • 7
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 8
   Еб
   ебе-тв
   11 -1
   20:42, 15 май 2020
   Всички могат да ползват маски, а отзад оператора на "прехвалената" е-тв ,Илийката е без маска. Предния ден на годишнината на кабеларката вероятно много е прекалил с течните дезинфектанти и спиртосването и никаква маска не му стои на муцуната.
  • 9
   Г-
   Г-н Михайлов
   16 -2
   21:35, 15 май 2020
   Освен да кръстосат крака, да сложат маски с имената си тези умствено изостанали същества- било то Доктори, Архитекти,Професори, по- тежко от к...р вдигали ли са, и могат ли нещо да направят? Взети заедно с Градоначалника- как го зовят Острия ли, Умния ли? Я го зовем Бай Х.....й
  • 10
   Ко
   Комурджиев
   7 -1
   10:41, 16 май 2020
   Тая директорка защо се прави на дете. Инфантил. Това са детски неща. И такива недорузамения са навсякъде във властта. Голямо чудо е измислила, вероятно претендира, че друг не би го измислил. Тя е повече от другите. А не осъзнава, че това е кич. Всеки ден умират хора от тая болест, а тя се заиграва с нея. Ако утре легне на леглото и й включат апарата за изкуствено дишане, ще го приме ли, ако на него няма нарисувани някакви картинки. Да се заиграващ с нещо, което е свързано със смърт е доста пошло. И тази била директорка, и щяла да възпитава децата. На какво ще ги възпитава, на глупости. Ако неин близък почине от тая болест хич няма да й е до тези цветчета. Ама хич, даже и неизпран чорап ще си сложи ако няма друго. Инфантил.
  • 11
   To
   toro
   5 0
   11:12, 16 май 2020
   Дайте подробна информация как е минала сесията, какво ни занимавате кой с ква маска бил се едно някой го интересува. Другия път напишете статия кой с каква прическа е и какъв парфюм ползва.
  • 12
   Ха
   ХА
   0 -1
   16:15, 16 май 2020
   Хасково е най тъпия град друго си беше когато си беше г иванов това е града с най многото ц*****

  Хороскоп за 22.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Ще имате време да вземете своите решения, сроковете няма да ви притесняват. Няма да сгрешите, доверете се на интуицията си. Не губете самочувствие, равнявайки се по чуждите дадености, скоро и вие ще станете обект на засилен интерес, предвид предстоящите новости.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Ще успеете да се справите с възникващите затруднения и ще промените нещата в своя полза. За някои усилията днес са насочени към деловите ангажименти, за други в личния им живот. Не отхвърляйте предложение, преди да сте го обмислили.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Не се колебайте. Бъдете по-смели и направете първата стъпка. Отдавна търсите подобна промяна. Момента е много подходящ.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Участвате активно в събитията около вас. Съветите ви се оказват много ценни за ваши близки и успявате да им спестите много неприятности. Имате нужда от движение и повече разнообразие. Не допускайте клюките подхвърлени ви от непознати да повлияят на отношението ви към ваш приятел. Запознайте се от близо със ситуацията преди да правите каквито и да било изводи.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. Делови или лични, във всички случаи ще ви помогнат да продължите, справяйки се по-лесно с възникващите затруднения. Вземайте решенията си в спокойна обстановка и не пренебрегвайте отдиха си.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. Бъдете трезви и действайте съобразно собствените си интереси, защото се възможни неприятности. Временно се оттеглете от активни действия и премислете следващата си стъпка.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите. В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Бъдете готови обаче и за промени в дневния ред, тъй като не е изключено някои важни за вас ангажименти да отпаднат. Колективната работа днес може да донесе добри резултати, стига да избягвате резкия тон и да се опитате да внасяте равновесие, когато е необходимо.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете. Не злоупотребявайте с търпението и чувствата на човека до вас. Не сте застраховани от раздели, така, че бъдете разумни.
  22 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  22 окт 2020
  Последни новини