От х:

Днес в x:

Нова въртележка в Общинския съвет на Хасково

Четирима от избраните за общински съветници в Хасково на 29 октомври са подали заявления пред Общинската избирателна комисия за заличаване от списъка, става ясно след заседанието на комисията тази вечер.

От ДПС отпадат Гюнай Юсуф и Танер Емин. На тяхно място влизат Гюнер Зейнал и Росен Атанасов.

От първоначалния списък на местния парламент, след подадени заявления, са заличени и двама съветници от ГЕРБ. Това са Станислав Дечев, който влезе като водач на листата, но участва и в избора за кмет на Община и спечели на балотажа тази неделя за втори градоначалнически мандат, и единият от заместниците му в първия мандат - Динко Тенев. На тяхно място в Общинския съвет влизат Димитър Траянов и собственичката на аптечна верига Таня Живакова.

По-рано Атанас Кръстев от Възраждане зае  мястото на първоначално избрания за общински съветник, но след това подал заявление за отказ депутат от партията Георги Георгиев.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ис
    искаме годни тротоари
    4 0
    11:34, 7 ное 2023
    вземете и направете нещо за обикновените хора - ваши избиратели, същите се спъват се по негодните тротоари - кои са те? тротоара на който си изкарват стоката бабите на пазара, гнайсови плочки, които не са залепени, а някои даже липсват, тротоара пред бившата баня, съседен на първия, пак незалепени плочки и липса на такива, тротоара на ул.Велико Търново, близо до магазина Всичко за 1 лв.....всеки може да добави за неговия квартал
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини