От х:

Днес в x:

23 °C

Хасковска фирма дари аерозолни кутии на болницата за предпазване при интубация

Изображение 1 от 5

  Седем аерозолни кутии от прозрачен плексиглас дари днес хасковската фирма „Пак Дизайн“, съобщиха от община Хасково. Аерозолните кутии действат като защитен щит на лекарите и медицинския персонал от капки и пръски, които могат да се освободят по време на интубация.

  Кутиите ще помогнат на лекарите да работят през отворите, без да имат пряк контакт с пациента и да бъдат предпазени от евентуално попадане на пръски и заразяване.

  Волята на дарителя е тези аерозолни кутии, предоставени на община Хасково, да бъдат предадени на МБАЛ Хасково.

  „Пак Дизайн“ ООД дари и 9 броя предпазни паравана от прозрачен плексиглас за фронт-офисите на община Хасково. Целта е гражданите, които получават услуги, да бъдат в сигурна среда и да нямат пряк контакт със служителите.

  Даренията на „Пак Дизайн“ бяха приети от кмета на община Хасково Станислав Дечев с благодарност и признателност.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ве
   Венков
   15 -6
   16:44, 6 апр 2020
   Когато се дарява, да се дарява, да се помага. Това заслужава най голямо уважение. Но тук малко ми прилича на PR. И то много евтин. Ако бяха направили дарение от 1 милион, да ги показват и казват. Но за 7 кутии да задействаш телевизии, журналисти, сайтове си е малко изхвърляне на чужд гръб.
  • 2
   По
   Похвално
   6 -6
   17:45, 6 апр 2020
   Абе Венков що не произведеш и ти 7 кутий и теб да те снимат? Само плямпате.. Няма значение стойността, важен е жеста
   • Ве
    Венков
    11 -4
    18:02, 6 апр 2020
    Това не е жест. Това е PR. Изразходвали 1 лист материал, който струва 200 лв и вече цял кмет ще отделя от времето си за това. Айсиктир. Като даряват, да даряват без да искат нещо насреща. Да ги записват в списъка на дарителите там където даряват. Някой депутат дарил 300 лв някъде и всички телевизии го показват. Показване до сега заслужава само Делян Пеевски, защото дари милиони. Другите капиталисти искат да минат метър, а такива като тези и на печалба да излязат. И СЕ КАЗВА 7 кутиИ.

  Хороскоп за 28.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
  28 сеп 2020
  Последни новини