От х:

Днес в x:

4 °C

Издирват 45-годишен хасковлия

  45-годишен хасковлия се издирва от роднините му. Георги Нешков Янев напуснал дома си миналата седмица и повече не се върнал.

  Мъжът е с умствена изостаналост и го няма от сряда, каза сестра му Шенгюл Яшар. Тя обясни, че той живеел в семейната им къща на улица "Могила" 17, срещу блок 42 в хасковския квартал "Орфей".

  Шенгюл обясни, че тя и родните й са го търсили в болницата и в Психодиспансера в "Болярово", но не са го открили. Твърди, че е подадена жалба в полицията за изчезването на брат й.

  Гражданите, които имат информация за Георги Янев, могат да позвънят на тел. 0886 634372, 0886 658830, на спешния телефон 112 и в Районното управление в Хасково.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Бо
   Болярово
   12 -3
   16:11, 6 апр 2020
   Вчера по обяд видях човек с подобно описание до Градската градина. Изгребваше с ръце водата от една локва по средата на улицата докато валеше и колите го заобикаляха.
   • Оч
    Очевидец
    12 -2
    16:52, 6 апр 2020
    Аз също го видях там на спирката.
  • 2
   Хо
   хопкинс
   4 -33
   16:48, 6 апр 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
   Ро
   Робинзон
   12 -18
   18:54, 6 апр 2020
   Това е Сандокан с двата ножа. Виж коментара
  • 4
   До
   До РУП-а
   20 -4
   20:01, 6 апр 2020
   Защо от РУП не коментират колко дни са връщали хората и са ги пъдели да не подадат сигнал. Тук се превръщаме в Апартейд , полицията не приема тъжители, болницата връща хора
  • 5
   Жалко за човека ако е станало нещо.
   .....
   Обаче аз минавам да питам да сте виждали 2-хайванчета
   Едното го държа в Областния съвет , а другото в Общинския Съвет
   • До
    дознател
    6 -3
    01:24, 7 апр 2020
    Питай бея или някое заптие !
   • Ха
    хаймана
    1 -1
    10:00, 7 апр 2020
    Виждали сме ги в едни храсталаци на Кенана, съвокупляваха се.
  • 6
   На
   Намерихте ли го?
   2 0
   14:08, 9 апр 2020
   Какво стана открихте ли го

  Хороскоп за 28.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
  28 яну 2021
  Последни новини