От х:

Днес в x:

2 °C

МБАЛ-Хасково търси фирма за доставка на дезинфектанти за 70 000 лева

МБАЛ – Хасково обяви обществена порчъка за доставка на дезинфектанти за нуждите на лечебното заведение.

Общата прогнозна стойност на поръчката е до 70 000 лева без ДДС. Тя е разделена на три обособени позиции.

Първата позиция е за доставка на биоцидни препарати и е на стойност 45 000 лева без ДДС. Втората е за доставка на препарати за инструменти и термолабилни материали и пособия, и на препарати за високостепенна дезинфекция – студена химическа стерилизация на термолабилни медицински устройства. Прогнозната стойност тук е 16 000 лева без ДДС. Третата обособена позиция е за доставка на препарати, специално предназначени за почистване и химиотермодезинфекция на медицински инструменти в миялно-дезинфекционни машини. Прогнозната стуйност тук е 9 000 лева без ДДС.

Участниците в процедурата трябва да отговарят на определени изисквания, сред които разрешение за търговия на едро с медицински изделия.

Кандидатите могат да подават офертите до 16:00 часа на 15 април 2020 г., които ще бъдат отворени на следващия ден.

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Хо
  Ходжата на ГРОБ/ДПС
  10 -2
  15:55, 4 апр 2020
  Нашия Депутат Делян Пеевски се нае да ги достави само с 500%печалба
 • 2
  Ам
  АмериканскиХойКосмат
  2 -3
  17:45, 4 апр 2020
  за какви кражби от страна на фирмаджиите
  става дума ????
  ..
  1 маска н95 в Ню Йорк преди кризата - болницата плаща 0.70 цента
  ....
  1 маска н95 днес - болницата плаща 7.00 долара
  ....
  и всички ги правят в Китай по 0.15 цента
 • 3
  Две бригади руски военни медици, пристигнали в Сърбия за оказване на помощ в борбата с коронавируса, ще работят в Белград
  4 април 2020 / 17:01
  CV 17:00:31 04-04-2020
  MM1700CV.001
  Сърбия - коронавирус - Русия - военни

  Две бригади руски военни медици, пристигнали
  в Сърбия за оказване на помощ в борбата с коронавируса,
  ще работят в Белград


  Москва, 4 април /БТА/
  Две бригади руски медици, пристигнали в Сърбия за оказване на помощ в борбата с коронавируса, ще останат да работят в Белград, където ситуацията е най-трудна, а още пет бригади ще бъдат изпратени в Ниш, Кикинда, Валево и Чуприя, предаде ТАСС, като се позовава на информация от руското министерство на отбраната.
  От министерството са посочили, че специалисти по радиационна, химическа и биологична защита и една бригада медици се планира да бъдат изпратени в Бачка Топола, където са изолирани сръбски военнослужещи, които са били в контакт със заболели от коронавирус. От министерството са уточнили, че бригадите от лекари и медицински сестри се планира да обучават сръбски медици, непосредствено работещи с пациенти с коронавирус, а също да окажат помощ в организацията на лечението и при карантинните мероприятия.
  Решение за това е взето на съвещание на представители на Русия и Сърбия, проведено днес. На заседанието държавният секретар в сръбското министерство на здравеопазването Берислав Текич е благодарил на Русия за помощта и е посочил, че сега експерти от двете страни обсъждат точния план за работа през следващите няколко дни.
  По-рано самолети на руската военно-транспортна авиация транспортираха в Сърбия 87 военни медици, специалисти вирусолози, специално медицинско оборудване, средства за защита и 16 броя военна техника. /Милена Маркова/
  /ММ/
 • 4
  Ве
  Веси
  4 -8
  19:51, 4 апр 2020
  485 заразени, 14 починали. Грубо от 7 млн. населе... Виж коментара
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   1 -1
   23:49, 4 апр 2020
   Съгласен съм донякъде с теб ,
   обаче да ти разкажа как се прави
   1) Корона вируса е силно заразен - ако има много заразени болниците ще се препълнят с болни
   2) При нас в Америка по болниците раздадоха на докторите Лотария "Черна карта" - ако не набереш определен брой точки - млад , непушач , без болести - директно не ти дават изкуствено дишане
   3) При нас Капиталистите пазят Капитализма - затова в цял Свят правителствата дават директно пари на хората !
   4) В България (и Народа е виновен) че е Феодализъм - а на Българския чорбаджия и Турския бей никога не им е пукало за Народа - даже са измислили думата Рая - управляващи феодали - мутро-аристокрация и Рая - електорат , уфце , стадо .
 • 5
  Fi
  firebg
  0 -1
  10:29, 5 апр 2020
  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Хороскоп за 17.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С ведрото си излъчване и положителна мисъл ще въздействате на околните и насочвате развитията в позитивна посока. За вас, както и за всички други е важно да живеете в спокойствие, за да се развивате и да творите пълноценно. Починете си, като потърсите приятни за тялото и душата ви занимания.
17 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Въздържате се да поемате ангажименти днес и вероятно съвсем основателно. Много е възможно да се оставите в обятията на мързела. Използвайте пълноценно времето си за почивка. Въпреки, че у дома ви ще се намерят много изкушения, които да ви накарат да не излизате, не се поддавайте. Навън ви очаква вълнуваща среща.
17 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предприемате нова стъпка в професионален план, където се изявявате в нова за вас област. Считате, че имате достатъчно шансове за успех и наистина е така. От вас ще се изисква да довършвате всичко, с което се захванете и да не допускате вмешателство в решенията си. Най-добре работите с колега,представител на знаците Везни или Водолей.
17 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Без да се поддавате на провокативни внушения ще следвате програмата си и всичко, което е във ваш интерес. Така ще организирате делата си, че да ги приключите с очакваните резултати, което е желанието и на съдружниците ви. Не прибързвайте в увлеченията си, дайте си време.
17 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заредени сте с добри очаквания и нищо от това, което предстои да се случи няма да ви изненада или обезкуражи. На път сте да постигнете краткосрочните си цели, целенасочените ви действия дават резултат. Финансови реализации и романтични вълнения за късметлиите. Някои от вас ще пътуват, като това може да бъде и в чужбина.
17 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Романтични настроения ще има около вас и ще се радвате на споделен интерес от страна на човек, който силно ви вълнува. Мъжете от знака ще направят предложения и ще получат отговори, даващи им основание за добри, бъдещи, брачни отношения. Мислите ви ще са свързани най-често с предстоящи събития относно личния ви живот. Не загърбвайте текущите си задачи, защото от там се очаква да дойдат и средствата. Хранителните добавки ще ви помогнат да регулирате здравословни проблеми и ще внесат известно облекчение, но основната ви грижа за здравето си остава ваша. Радостни новини във връзка с подобряване състоянието на родители и близки, което ви е тревожело до сега. Целенасочените ви действия по отношение бъдещият ви дом, ще ви отведат по-скоро при него.
17 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Като истински фокусници, ще промените нещата, които пречат на бизнеса ви и ще продължите уверено напред. Освобождаването от зависимости няма да спре до тук, има още от какво да се чистите. Очакванията ви са свързани с приключване на мащабен проект, но работата по него продължава.
17 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към работата, за да не се конфронтирате с колегите. Търпеливо следвайте целите си и ще ги постигнете по-бързо. Съдбата ще ви предложи добри възможности и от вас зависи да се възползвате навреме. Вести от чужбина.
17 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Твърде емоционални сте днес и подхождате към всяко нещо от тази страна. Това може да ви създаде проблеми, особено с хора, които се смятат за по-сериозни. Съобразявайте се с всички около вас днес, за да не си създавате излишни неприятности. Очаква ви положително разрешение на личен въпрос, който значи много за вас. Радвате се на ценна покупка.
17 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Заслугата ви за решаване на професионален проблем ще се отчете от колеги и ръководители. От това ще останете всички доволни, те, че могат да продължат, а вие, че сте оценени правилно. Всички ви начинания ще се толерират от съдбата. Не се ограничавайте, а проявете аналитичните си способности.
17 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не приемайте ангажименти, които ви отклоняват от делата ви. Старайте се да обхванете повече от задачите си, за да ви остане време за развлечения вечерта. На дамите им предстои вълнуващо преживяване, което ще ги направи щастливи. Любовните тревоги ще отстъпят място на приятни настроения.
17 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С интересни идеи, отнасящи се към бъдещата ви дейност ще започне седмицата за вас. Добре планираните ви ходове ще съдействат да постигнете по-скоро това, към което се стремите. Възможно е да има и напрежение около вас, но не си хабете нервите. В повечето случаи то е плод на въображението ви, отколкото на реални проблеми.
17 яну 2021
Последни новини