От х:

Днес в x:

Стънт шоу и стартове за празника на Харманли, кметица яхна мотор (видео)

    Атрактивно стънт мотор шоу и стартове се проведоха днес по повод празника на Харманли и 20-годишния юбилей на местния мотоклуб "Чакалите".

    Атрактивните изпълнения с мотори са част от тридневния традиционен рокерски събор в Града на Белоногата. Стартовете започнаха по обяд на булевард "България", който частично беше отцепен за движение на автомобили. В надпреварата се включиха 15 мотористи от различни градове на страната. Те бяха разпределени в няколко групи - мотори до 600 кубика, до 750 кубика, до 1000 кубика и клас "нитро". Всеки един от състезателите демонстрира бързина и умения по 400-метровата отсечка, по протежението на която имаше стотици зрители.

    След финала на скоростните отсечки публиката се наслади на атрактивно каране на мотори. Освен висока скорост, двама от рокерите вдигнаха адреналина на зрителите с въртежи, палене на гуми, които бяха бурно аплодирани.

    Да поздрави участниците и гостите на събора дойде и кметицата на Харманли Мария Киркова. След приветствията, тя се качи да се вози на единия от моторите, който поведе шествието, минаващо из града. Така всички рокери се отправиха към Ловния парк край Харманли, където продължава мото събора с музика, награди и томбола. За доброто настроение ще се погрижи група "Конкурент".

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Гр
      гражданин
      6 -2
      18:50, 4 май 2019
      Анета Кутелова, не разбрах какъв е празника на харманли. ако може да разясните.
      • 80
        80-8008080
        4 -3
        22:37, 4 май 2019
        Теньо Свинаря извеждал
        прасетата (наркодилърите) на пролетна паша от Свинеугоителен Комплекс "Харманли":))
    • 2
      Ам
      Амииии
      4 0
      13:34, 5 май 2019
      Това е глупав празник!! Празник на донорите в БГ!!
    Последни новини