От х:

Днес в x:

Коли и гуми горяха при среднощен пожар в автоморга

Пожар лумна в автоморга в хасковското село Манастир, съобщиха от областната дирекция на МВР. Сигнал за пламъците е подаден малко след полунощ.

В автоморгата за скрап, собственост на 50-годишен хасковлия, се разгорели стари автомобили и гуми. Заради задимяването районът е бил отцепен и до сутринта огнеборците са гасили тлеещи останки.

Днес ще бъде извършен оглед на местопроизшествието за изясняване причините за пламъците. Заведено е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ту
    Тур до коленко
    23 -3
    10:58, 31 яну 2019
    Нападение срещу Ерол Баба,протежето на Ду-Пя-Се
  • 2
    Бъ
    Българин
    16 -4
    11:54, 31 яну 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
    Гр
    гражданин на хюстън
    28 -2
    12:07, 31 яну 2019
    Неговите хора в Хасково също горят гуми и се топлят,сигурно и на тези в Манастир не е купил дърва.Сутрин към 8часа над небето се виждат черни облаци,как ли дишат в Бадема и Болярово.Вярно,че тубдиспансера е наблизо,ако на някой му прилошее ще притича за кислород до там.
    Пътя за Болярово /едното платно/е зает от неговите трошки,но КАТ и общинските служби не го санкционират,защо ли?!?!!!!Докога питам????
    • Ва
      Ваню
      11 -7
      15:44, 31 яну 2019
      Ерол е бял кахър, Бойко убиеца кой ще спре ? Кой питам , кой и кога ???????
  • 4
    Ko
    kobra
    13 -2
    17:14, 31 яну 2019
    този срещу четвърти стопански двор моргата за автомобили да не би е купил платното за движение каква работа имат там бракмите на платното а КАТ чакат да стане ПТП и чак тогава да му търсим сметка на тоз хей институции що не го сезирате с неговите правомощия ДОКОГА ДОКОГА ще е така никъде в Европа няма такова нещо корумпирани БЪЛГАРИ
  • 5
    Км
    кмета
    1 -2
    19:05, 3 фев 2019
    Неграмотни турци !!!!!!!!!!!!!!
  • 6
    Za
    zawistta e porok
    2 0
    00:01, 4 фев 2019
    зАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ КАКЪВ ЩЕ Е ГРАЪТ НИ БЕЗ ЕРОЛ ? - човек честен и трудолюбив, помагащ на всички. В офиса му са портретите на Левски и баща му. Колко завист и злоба се излива срещу този човек? Дали не е затова, че работи и събота и неделя и синовете му (мисля непълнолетни). Турчин е, но повечето му приятели са българи, има и ц*****, естествено и турци. Символ е на града ни - на етническата толерантност и трудолюбие. Приятелите му са от елита на града до негарамотните.

    Ерол=достоен за кмет!!!!!
Последни новини