От х:

Днес в x:

Табакова и Несторов на ръка разстояние от шефските места в Образованието и Здравеопазването

Двама от опитните кадри на Община Хасково-Светла Табакова и Васил Несторов  продължават състезанието за шефското място на овакантените отдели  по „Образование, култура, младежки дейности, спорт“  и Здравеопазване и социални дейности“. И двете места са в Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“.

Светла Табакова е в конкуренция след първия етап на конкурса-документалния с Константин Бояджиев за мястото в общинската администрация в отдела по образование и спорт. Един от кандидатите не е допуснат на този етап от комисията, която оглавява новият заместник-кмет Милена Янузова. Причината е непълни документи на кандидата.

Двамата, които продължават в конкурса ще се явят на тест на 5-ти февруари. Ден след това е тестът на Васил Несторов за мястото. Той е единствен кандидат за отдела по Здравеопазване и социални дейности.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ня
    Някой
    50 -2
    14:26, 26 яну 2019
    Естествено че Табакова ще спечели. Мъжът и Жоро - Гела много често си пие питието със Кмета в "Сити-парк". Ако някой не се сеща кое е това заведения - - - в Градската градина.
  • 2
    25
    258421
    30 -6
    15:31, 26 яну 2019
    Може да го спечели Насето от общежитието. Тя се интересува само от началнически места. Вече не я задоволява поста пом.директор. Иска повече. Само че е навършила години за пенсия от много години и това може да й попречи. Какви ли нови вратички ще намери тая алчна жена за пари, постове и награди.
  • 3
    Бе
    Беливанов
    37 -1
    16:37, 26 яну 2019
    Най-простите! Честито!
  • 4
    То
    Тото
    35 0
    17:42, 26 яну 2019
    Най най най некъдрната
    • Ли
      Лили
      31 0
      17:44, 26 яну 2019
      Няма ли други хора в този град
  • 5
    Не
    НЕ Е ВЯРНО
    7 -7
    21:53, 26 яну 2019
    Тахмезян е най- некадърната!
  • 6
    Ох
    Охх
    27 0
    09:17, 27 яну 2019
    Тази проста сервитьорка така се надъхала и си е повярвала божкеле....само с интриги и далавери шеф не се става, смешни сте с любовника ти гелчето
  • 7
    Чи
    читател
    20 0
    13:13, 27 яну 2019
    Този конкурс беше направен за Табакова,жената на Гела,затова изискваха само каквато и да е бакалавърска степен и знаем,че тя ще спечели,целта е да се уреди на работа чрез конкурс и никой да не може да я пипне,въпреки че една нереализирана икономистка и бивша сервитьорка няма как да разбира от образование и култура.До кога ще търпим тези безумни назначения и до кога ще ни управляват такива хора?!
  • 8
    Ди
    директор
    12 -3
    13:30, 27 яну 2019
    Несторов заедно със така наречената продавачка- здр.експерт кондова, са подгонили да уволнява дипломираните сестри с магистратура работещи в здравните кабинети .Г-н кмета ако ги остави още да безчинстват и да се саморазправят с висококвалифицираните си специалисти може да очаква бум на инфекциозни болести и зарази в ДГ. Този екип е неподходящ и вреден за Хасковското общинското здравеопазване,защото не познава същноста на здравните наредби,закони и тяхното приложение.Като се започне от най-елементарния пример - брой деца и брой мед.специалисти в здравен кабинет и задължителна бакалавърска образователна степен.Добре ще бъде Да се извърши проверка на броя на назначените мед.сестри както и това отговарят ли на необходимите условия да заемат дадената им работна позиция.излиза че има много назначени на хранилка.След като Несторов е единствен некомпетентен кандидат ,Кмета да покани най-сетне ЛЕКАР ,който да сложи ред в спазването на законите и наредбите в Общинското Здравеопазване.
  • 9
    Ан
    Анонимен
    1 0
    11:52, 28 яну 2019
    Този Несторов има ли роднинска връзка със Софийският юрист Нестор Несторов реститутката от Харманли или Свиленград

Още новини

Последни новини