От х:

Днес в x:

25 °C

Търсят шефове на отделите по образование и култура, и здравеопазване в Община Хасково

Две началнически места обяви на конкурс общинската администрация на Хасково. Кметът Добри Беливанов е разписал документацията с условията за кандидатстване за началник отдел “Образование, култура, младежки дейности, спорт” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението” и за шефското място в отдел “Здравеопазване и социални дейности” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението”.

Изисквана минимална степен за завършено образование е бакалавър, кандидатите трябва да са навъртели минимум 4 години професионален опит.

Конкурсите са от две части- решаване на тест и интервю. Документите се подават в 14 дневен срок от 4 януари.

Обявената заплата е в рамките на 560-1400 лева. Назначението ще е по Закона за държавния служител.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пр
  принцесата от Монако
  37 -3
  13:42, 4 яну 2019
  Поне още 3 - 4 пъти ще отменят и обявяват тези конкурси - докато "спечелят най - добрите"!И какъв е този ТЕСТ - нека си напишат в къщи КОНЦЕПЦИЯ,та да не се повтаряме !?!?!
 • 2
  Аз
  Аз
  43 -4
  14:30, 4 яну 2019
  За кога четири години не сложихте, мандатът ви изтече.
 • 3
  Ем
  Емето
  24 -3
  14:48, 4 яну 2019
  Ееееееееее и това доживяхме!???
 • 4
  Ва
  Вай Вай
  33 -2
  18:24, 4 яну 2019
  Оооофффф, Божке!!! Пълен фалш пак! Бай Добри кого прави на балама? Или нагласихме конкурсчето са Светлето??? Опит в какво да има 4 години, че не можиФ да разбера!?
 • 5
  Ре
  Резил
  24 -1
  20:50, 4 яну 2019
  Само да питам - тия едно- две минусчета по коментарите Гела Табакова и Жоро Гела ли си ги слагат? :) На хората им е от ясно по-ясно :)
 • 6
  Не
  Неразбиращ
  7 -1
  22:25, 4 яну 2019
  Хасково Нет, не е по темата , но си оправете моля, Раздел ОБЯВИ в керето, че някои хора не са чак толкова грамотни и не могат да ви разберат.
  • Ha
   Haskovo.net Обяви
   0 0
   14:19, 7 яну 2019
   Здравейте,
   Бихте ли пояснили какво имате предвид.
 • 7
  23
  234
  21 0
  07:29, 5 яну 2019
  Поредното упражнение! Къде ще иде "ценен кадър" като Светлето с икономическото образование-шеф на банка? Пък и с това 'позитивно"отношение и поведение към хората е родена само за началник! Да не би пък да си е харесала 16 градина??????
 • 8
  Об
  Община Хасково
  12 -1
  10:23, 5 яну 2019
  А не търсят ли за дирекция "Спорт"?
  А , извинете, такава НЯМА в Община Хасково...Че защо ли е ,нали клубовете са "частни"
 • 9
  Ха
  Ха дано
  6 -1
  17:21, 5 яну 2019
  Ха дано новият шеф на образованието да се реши да пенсионира Насето от школското общежитие, ме тя вече цяла петилетка си е пом.директор там, след като е навършила години за пенсия. Не се насити на високи заплати и награди тази жена. Така е, когато обслужваш директора и той ти се отплаща подобаващо. Що народ изпъди от общежитието, за да е само тя на баша. Не се умори да си прави екскурзии и снимки, че всички да видят, колко е работна. Работна, ама на гърба на целия колектив, когото разпъва на кръст за лични облаги. Дали най-сетне ще дочакаме нейното пенсиониране.
 • 10
  Ма
  Май, май.....
  9 -1
  18:42, 5 яну 2019
  Май е нагласена работата, а!?
  Конкурса се печели знаем от кого, така и да загубим изборите- "супер компетентната" госпожа НЕ могат я мръдна от поста! Предполагам и изискванията са нагласени според компетенцията и образованието И.....

Хороскоп за 19.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва натоварване, което е натрупано от седмицата, която си отива. Но плануваните за почивните дни забавления ще се получат точно според очакванията ви. Близките ви с желание ще ви помогнат в приготовленията. Носите със себе си заряд на устойчивост и оптимизъм и това дава сигурност на тези около вас.
19 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е непредвидени ангажименти да променят плановете на много от вас. Няма да съжалявате, ще имате допълнителни доходи или изяви, с които да рекламирате себе си и работата си и чрез които да подобрите семейния ви бюджет. Вечерта ще бъдете изкушени от едно предложение и е възможно да направите избор в негова полза.
19 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнени сте с енергия и доброта. Отдавате се на заниманията си с желание и всяко свършено нещо ви доставя удоволствие. Намерете време за приятни занимания, отнасящи се до цялото ви семейство. Излет в планината със забавни хора ще разнообрази съботния ден. За други се очертава добро представяне на изпити.
19 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ще обгърнете с топла прегръдка любимите си хора и най - вече онези, които ви носят добри послания. Това ще подейства като балсам за душата ви и ще се усмихнете на света. Задълженията ви ще станат по-малко скучни, а интересните моменти ще се повишат. Любовта ще очаква да й отдадете заслуженото и ще го направите с желание.
19 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще търсите място, където да се спасите от шума и суетата на ежедневието. Предложения в тази посока няма да липсват, от вас зависи да го изберете и му се насладите. Споделете времето си с хората, с които се чувствате уютно и не натоварващо. Предстоят финансовите възнаграждения.
19 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ако прекарате деня в компанията на приятни и интересни за вас хора ще се почувствате най-добре. Ще успеете да се освободите от напрежението от седмицата, ще релаксирате и заредени с положителни чувства ще планирате идните дни. Очертават се финансови затруднения, които изискват от вас повече концентрация и целенасочени действия.
19 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Суматохата у дома може да не се понрави на мнозина от вас и да ви накара да потърсите по-приятно решение за днешния ден. Доверете се на приятелите си, които ще ви зарадват с привлекателни идеи за деня. В случай, че се възползвате от възможностите, които ви предлагат, ще си осигурите много приятно изкарване.
19 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите ви днес изискват повече внимание от вас и това ще ви натовари допълнително. Вашата всеотдайност е пословична, но ще се наложи да намалите темпото. Взаимно удоволствие ще изпитате, ако отделите повече време за любимия човек. Старайте се да не мислите за нещо отминало, за което излишно се вините.
19 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
От сутринта ще се заемете с реализацията на конкретна задача, още повече, че с нея са ангажирани и други хора. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще се потрудите, за да приключите с ремонта. Екипната работа също ще се толерира и в тази връзка не отхвърляйте предложение за подкрепа.
19 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
19 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Размишлявайки върху последните развития в делата си, ще стигате до решения за бързи действия, различни от рутинната ви работа. Към себе си се отнасяйте с внимание, определете точно какво ви пречи да сте ефективни и мислете за нещата, които трябва да подобрите, за да стане живота ви по-спокоен и приятен.
19 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
С домашните задължения ще бъде запълнен деня на много от вас. Умората ще ви настигне, за това е добре да предвидите и време за отдих. Имате нужда да преосмислите случващото се от последните дни. Анализът ще ви отвори сетивата и ще ви помогне да вземете правилните решения. Любовни очаквания ще се сбъднат.
19 окт 2019

Случаен виц

Последни новини