От х:

Днес в x:

Търсят шефове на отделите по образование и култура, и здравеопазване в Община Хасково

Две началнически места обяви на конкурс общинската администрация на Хасково. Кметът Добри Беливанов е разписал документацията с условията за кандидатстване за началник отдел “Образование, култура, младежки дейности, спорт” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението” и за шефското място в отдел “Здравеопазване и социални дейности” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението”.

Изисквана минимална степен за завършено образование е бакалавър, кандидатите трябва да са навъртели минимум 4 години професионален опит.

Конкурсите са от две части- решаване на тест и интервю. Документите се подават в 14 дневен срок от 4 януари.

Обявената заплата е в рамките на 560-1400 лева. Назначението ще е по Закона за държавния служител.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пр
  принцесата от Монако
  37 -3
  13:42, 4 яну 2019
  Поне още 3 - 4 пъти ще отменят и обявяват тези конкурси - докато "спечелят най - добрите"!И какъв е този ТЕСТ - нека си напишат в къщи КОНЦЕПЦИЯ,та да не се повтаряме !?!?!
 • 2
  Аз
  Аз
  43 -4
  14:30, 4 яну 2019
  За кога четири години не сложихте, мандатът ви изтече.
 • 3
  Ем
  Емето
  24 -3
  14:48, 4 яну 2019
  Ееееееееее и това доживяхме!???
 • 4
  Ва
  Вай Вай
  33 -2
  18:24, 4 яну 2019
  Оооофффф, Божке!!! Пълен фалш пак! Бай Добри кого прави на балама? Или нагласихме конкурсчето са Светлето??? Опит в какво да има 4 години, че не можиФ да разбера!?
 • 5
  Ре
  Резил
  24 -1
  20:50, 4 яну 2019
  Само да питам - тия едно- две минусчета по коментарите Гела Табакова и Жоро Гела ли си ги слагат? :) На хората им е от ясно по-ясно :)
 • 6
  Не
  Неразбиращ
  7 -1
  22:25, 4 яну 2019
  Хасково Нет, не е по темата , но си оправете моля, Раздел ОБЯВИ в керето, че някои хора не са чак толкова грамотни и не могат да ви разберат.
  • Ha
   Haskovo.net Обяви
   0 0
   14:19, 7 яну 2019
   Здравейте,
   Бихте ли пояснили какво имате предвид.
 • 7
  23
  234
  21 0
  07:29, 5 яну 2019
  Поредното упражнение! Къде ще иде "ценен кадър" като Светлето с икономическото образование-шеф на банка? Пък и с това 'позитивно"отношение и поведение към хората е родена само за началник! Да не би пък да си е харесала 16 градина??????
 • 8
  Об
  Община Хасково
  12 -1
  10:23, 5 яну 2019
  А не търсят ли за дирекция "Спорт"?
  А , извинете, такава НЯМА в Община Хасково...Че защо ли е ,нали клубовете са "частни"
 • 9
  Ха
  Ха дано
  6 -1
  17:21, 5 яну 2019
  Ха дано новият шеф на образованието да се реши да пенсионира Насето от школското общежитие, ме тя вече цяла петилетка си е пом.директор там, след като е навършила години за пенсия. Не се насити на високи заплати и награди тази жена. Така е, когато обслужваш директора и той ти се отплаща подобаващо. Що народ изпъди от общежитието, за да е само тя на баша. Не се умори да си прави екскурзии и снимки, че всички да видят, колко е работна. Работна, ама на гърба на целия колектив, когото разпъва на кръст за лични облаги. Дали най-сетне ще дочакаме нейното пенсиониране.
 • 10
  Ма
  Май, май.....
  9 -1
  18:42, 5 яну 2019
  Май е нагласена работата, а!?
  Конкурса се печели знаем от кого, така и да загубим изборите- "супер компетентната" госпожа НЕ могат я мръдна от поста! Предполагам и изискванията са нагласени според компетенцията и образованието И.....

Още новини

Хороскоп за 15.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
15 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Денят е подходящ за разтоварване и почивка. Ако все пак ангажиментите ви притискат, постарайте се да се освободите поне вечерта. Ваши приятели са ви приготвили забавна изненада. Приемете всичко с чувство за хумор и не им се сърдете.
15 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
15 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Близките ви изпитват затруднения, които може да разрешите. Не се колебайте да го направите, заслужили са това ваше внимание. Спокойствието, което внасяте ще бъде полезно. Наред с всичко случващо се имате да свършите и доста лични неща. Финансови пропуски могат да ви създадат напрежение, но ще ги преодолеете бързо.
15 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще успеете да постигнете съгласие с близките си по належащ въпрос. Хубавото в случая е, че окончателно ще успеете да разрешите споровете и то удовлетворително за всички. Имате нужда от повече физически натоварвания. Ще ви се отразят много тонизиращо и ще ви помогнат да се заредите с нови сили.
15 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нуждата ви от разнообразие ще ви изведе навън. Ако и околните мислят така, толкова по – добре. Ще се получи истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са нещо обтегнати, но можете да промените това, като станете по-нежни и любящи. В противен случай рискувате да не получите очакваното внимание.
15 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Може би прекалено много се доверявате на обещание от ваш познат. Имайте предвид, че е много вероятно в последния момент той да бъде възпрепятстван. Задължително си осигурете резервен вариант. Денят не е подходящ за поемането на каквито и да било рискове. Колкото и да сте уверени в успеха си, изчакайте. Шансът да се натъкнете на непреодолими трудности е много голям.
15 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Направете деня еднакво приятен за близките си хора. Екскурзия би ви се отразила чудесно, зареждайки ви с впечатления и емоции. Овациите ще са за вас. Нужна ви и повече енергия за предстоящата седмица. Делова среща ще стане причина за нова насока на интересите ви.
15 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отегчени и уморени се нуждаете от повече време за размисъл и глътка отдих. В подкрепа на желанията си би било добре да разнообразите времето си със занимания, които ви успокояват и носят духовна наслада. Близките ви услужливо ще поемат част от работата ви по дома, за да не ви натоварват допълнително.
15 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Любим човек ще ви помогне да се справите по-леко с проблемите ви днес и наведе на по-приятни мисли. Заедно ще планирате следващите дни, насищайки ги с пътувания и повече време за отдих. Многочасовата ви заетост през последните дни е причина за възникване на въпроси, чиито отговори се губят в пространството някъде около вас...
15 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За вашето настроение и добро самочувствие е от особена важност средата в която общувате. Затова се погрижете за обкръжението си, подберете си хора сходни по интелект и чувство за хумор. Нуждаете се от разнообразие в интимния живот.
15 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Добре се справяте в конфликтните ситуации днес. Няма да е чудно, ако се наложи да станете арбитър при спор. Приемете симпатията на околните без излишно да се главозамайвате. Подгответе се да приложите тази си дипломатичност и у дома, където нещата не са чак до там тихи и спокойни. Сигурно е, че носите успокоение на хората, с които общувате.
15 авг 2020
Последни новини