От х:

Днес в x:

14 °C

Търсят шефове на отделите по образование и култура, и здравеопазване в Община Хасково

Две началнически места обяви на конкурс общинската администрация на Хасково. Кметът Добри Беливанов е разписал документацията с условията за кандидатстване за началник отдел “Образование, култура, младежки дейности, спорт” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението” и за шефското място в отдел “Здравеопазване и социални дейности” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението”.

Изисквана минимална степен за завършено образование е бакалавър, кандидатите трябва да са навъртели минимум 4 години професионален опит.

Конкурсите са от две части- решаване на тест и интервю. Документите се подават в 14 дневен срок от 4 януари.

Обявената заплата е в рамките на 560-1400 лева. Назначението ще е по Закона за държавния служител.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пр
  принцесата от Монако
  37 -3
  13:42, 4 яну 2019
  Поне още 3 - 4 пъти ще отменят и обявяват тези конкурси - докато "спечелят най - добрите"!И какъв е този ТЕСТ - нека си напишат в къщи КОНЦЕПЦИЯ,та да не се повтаряме !?!?!
 • 2
  Аз
  Аз
  43 -4
  14:30, 4 яну 2019
  За кога четири години не сложихте, мандатът ви изтече.
 • 3
  Ем
  Емето
  24 -3
  14:48, 4 яну 2019
  Ееееееееее и това доживяхме!???
 • 4
  Ва
  Вай Вай
  33 -2
  18:24, 4 яну 2019
  Оооофффф, Божке!!! Пълен фалш пак! Бай Добри кого прави на балама? Или нагласихме конкурсчето са Светлето??? Опит в какво да има 4 години, че не можиФ да разбера!?
 • 5
  Ре
  Резил
  24 -1
  20:50, 4 яну 2019
  Само да питам - тия едно- две минусчета по коментарите Гела Табакова и Жоро Гела ли си ги слагат? :) На хората им е от ясно по-ясно :)
 • 6
  Не
  Неразбиращ
  7 -1
  22:25, 4 яну 2019
  Хасково Нет, не е по темата , но си оправете моля, Раздел ОБЯВИ в керето, че някои хора не са чак толкова грамотни и не могат да ви разберат.
  • Ha
   Haskovo.net Обяви
   0 0
   14:19, 7 яну 2019
   Здравейте,
   Бихте ли пояснили какво имате предвид.
 • 7
  23
  234
  21 0
  07:29, 5 яну 2019
  Поредното упражнение! Къде ще иде "ценен кадър" като Светлето с икономическото образование-шеф на банка? Пък и с това 'позитивно"отношение и поведение към хората е родена само за началник! Да не би пък да си е харесала 16 градина??????
 • 8
  Об
  Община Хасково
  12 -1
  10:23, 5 яну 2019
  А не търсят ли за дирекция "Спорт"?
  А , извинете, такава НЯМА в Община Хасково...Че защо ли е ,нали клубовете са "частни"
 • 9
  Ха
  Ха дано
  6 -1
  17:21, 5 яну 2019
  Ха дано новият шеф на образованието да се реши да пенсионира Насето от школското общежитие, ме тя вече цяла петилетка си е пом.директор там, след като е навършила години за пенсия. Не се насити на високи заплати и награди тази жена. Така е, когато обслужваш директора и той ти се отплаща подобаващо. Що народ изпъди от общежитието, за да е само тя на баша. Не се умори да си прави екскурзии и снимки, че всички да видят, колко е работна. Работна, ама на гърба на целия колектив, когото разпъва на кръст за лични облаги. Дали най-сетне ще дочакаме нейното пенсиониране.
 • 10
  Ма
  Май, май.....
  9 -1
  18:42, 5 яну 2019
  Май е нагласена работата, а!?
  Конкурса се печели знаем от кого, така и да загубим изборите- "супер компетентната" госпожа НЕ могат я мръдна от поста! Предполагам и изискванията са нагласени според компетенцията и образованието И.....

Хороскоп за 14.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
От вас зависи денят ви да е спокоен, ползотворен и приятен. Имате сили да приключите в срок със задачите си, оставяйки си време и за себе си. Добрите ви намерения ще ви отведат на интересни места и срещнат с подходящите хора. Починете си. Самотата не е добър партньор на никому.
14 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Работата ви е интересна и напълно ви удовлетворява. Не бързайте да отговаряте на направено ви предложение. Изчакайте известно време, ситуацията съвсем скоро много ще се промени. Готови сте да помогнете на ваш близък, но самият той като че ли не иска да излезе от затрудненото положение.
14 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Сами ще се уверите в повишаващите ви се творчески и професионални възможности, възползвайте се от момента.
14 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. В такъв дух новите ви идеи, споделени с подходящите хора, ще намерят по-бързата си реализация. Добрите взаимоотношения ви дават кураж и сила, които се отразяват благоприятно на самочувствието, плановете и настроението ви.
14 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Грижата за някого ще ви натовари допълнително, но няма да съжалявате. Помощта ви ще бъде оценена, но най-важното е, че чрез подкрепата ви ще се изправи и продължи. Има друго, което ви притеснява. Не всичко е такова, каквото би ви се искало в интимните отношения и голяма тежест ще свалите от гърба си, ако част по-скоро изясните положението.
14 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
14 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
14 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Животът ви е научил да се справяте с новостите без да жалите себе си, и без особени затруднения. Ще имате на своя страна добър помощник, макар, че все още не го припознавате в тази му роля. Ще вземете решение по проблем, който не търпи отлагане. Децата ще ви зарадват с добрите си постижения.
14 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съсредоточете се върху краткосрочните си планове, като дадете предимство на професионалните си и бизнес-изяви. Днес ще можете да осъществите отлагано мероприятие и да постигнете съгласие по общ въпрос с роднини или партньори. Други ще получат интересна оферта, която ще ги занимава през следващите дни.
14 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възможността да ви оценят справедливо и според заслугите ви е реална. В тази връзка покажете добрите си страни и не се главозамайвайте, ако отзивите надминат очакванията ви, продължете с упорството си над трудните въпроси и дайте своя принос за решението им.
14 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с положителна енергия за дните напред, стига да отворите сетивата си и погледнете на живота си от към добрата му страна.
14 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Придобивате повече опит в нова за вас област. Това ви дава увереността да се заемете с въпроси, които сте избягвали досега. Бъдете сигурни, че късметът е на ваша страна. Очаква ви интересно запознанство, което може да прерасне в нещо сериозно. Инициативата е изцяло във вас. Вие избирате как да се развие всичко.
14 ное 2019
Последни новини