От х:

Днес в x:

Четири деца, снимали родния край с награди в конкурса на областния управител

    Четири са снимките, отличени в основното гласуване в интернет в конкурса за любителска фотография на деца, снимали родния край, който се организира за трета година от областния управител Станислав Дечев. Фото-надпреварата е повод Международния ден на детето 1 юни.

    Гласуването в конкурса „Пътешествие в родния край“ приключи снощи на Фейсбук страницата на администрацията.

    Снимката, спечелила най-много харесвания е „Изгрев над Хасково“ , на 13-годишната Михаела Павлова. Тя събра общо 217 харесвания. С дадени 164 предпочитания, второто място е за фотографията на Никола Николов от Спортното училище в Хасково. Потребителите в мрежата класираха на трето място снимката на Божидара Атанасова от ОУ“Христо Смирненски“.

    Областният управител и тази година спази традицията и избра измежду всички своята любима снимка, запечатала красива природна картина. Това е фотосът на Петя Димитрова от хасковската езикова гимназия “Проф.д-р Асен Златаров“.

    Награждаването на победителите в конкурса ще бъде на 1 юни.

    Тогава ще се проведе и заседанието на Младежкия областен съвет за иновации, сформиран от губернатора точно преди една година. Младежите ще отчетат свършеното от тях до сега и ще споделят идеите за лято 2018. По време на тържеството ще бъдат изпратени „символично“ и абитуриентите от Младежкия областен съвет за иновации, ще бъде попълнен и състава на структурата. 

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Фе
      Фен
      11 0
      10:36, 31 май 2018

      Браво на децата!

    Още новини

    Последни новини