От х:

Днес в x:

22-годишен бере душа след падане в канавка с Ямаха

С опасност за живота е 22-годишен водач след катастрофа с мотор, съобщават от полицията. Вчера в 14,15 часа на пътя от Минерални бани за Спахиево младежът е шофирал мотоциклет Ямаха с несъобразена скорост. Хасковлията е загубил контрол, излязъл е в дясно по посока на движението и е паднал в канавка. Приет е в болница с оток на мозъка, контузия на бял дроб в дясно и фрактура на дясната лопатка. Образувано е досъдебно производство.

12-годишно момче с мотопед пък пострада в центъра на село Остър камък. Момчето е загубило контрол над возилото при излизане на път с предимство и е паднало. Лявата му ръка е попаднала под задната лява гума на минаващ по пътя лек автомобил Ауди А4, управляван от 40-годишен свиленградчанин. Непълнолетният е с фрактура на лява ръка, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Чи
    читателка
    16 -2
    12:24, 13 апр 2018
    ЕЕЕ не се научиха мотористите да си управляват моторите.Колко още трябва да умрат за да се разберат че не е за всеки да яха мотора
    • Ан
      Анонимен
      0 0
      23:20, 13 апр 2018
      Не ви ли е срам да пишите такива нещо момчето не е в добро състояние вие обсъждате че не било за всеки да кара мотор!Не ви разбирам вместо да се молите за него?!
  • 2
    Ан
    Анонимен
    7 -1
    15:02, 13 апр 2018
    А тези деца не мислят какво може да се случи ако срещу тях има друга кола недай си боже ще умрали всички! Господ да ни пази от такива мотористи те карат с бясна скорост! Дано се оправи и си вземе поука...
    • Ан
      Анонимен
      0 -1
      23:25, 13 апр 2018
      Момчето е било в несъзнание мислите ли че изобщо би рискувал живота си само за да му достави удоволствие да кара бързо!И смятам че момчето е достатъчно голямо и обмисля пътните произшествия много добре!
Последни новини