От х:

Днес в x:

Шофьор се обърна с бус по пътя между Хасково и Димитровград

Изображение 1 от 5

    Млад шофьор на фирмен микробус Мерцедес се обърна по пътя между Хасково и Димитровград. Инцидентът стана малко след 15 часа днес. По това време хасковлията пътувал в посока към областния град, когато е катастрофирал. По неизяснени обстоятелства бусът се е врязал в мантинелата вляво по посока на движението и се е прекатурил на дясната си страна.

    На мястото на инцидента бяха пристигнали пожарникари, които са освободили пострадалия шофьор от смачкания бус. По думите на негови познати водачът е откаран с линейка в хасковската болница с не много сериозни наранявания. На място имаше и полицаи, които да изяснят причините за инцидента и да регулират движение, което беше временно затруднено.

    Според насъбралите се около обърнатия бус хора мократа настилка и десният волан на автомобила са допринесли за катастрофата, както вероятно и несъобразената скорост. Те не изключиха възможността инцидентът да е станал при изпреварване, при което водачът на движещата се отпред кола да е набил спирачки и в този момент шофьорът на буса да се е отклонил вляво в опит да избегне удара.

    Очаква се от полицията да съобщят точната причина за инцидента. 

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ай
      айде
      28 0
      17:25, 25 май 2017
      айде пак някой друг крив. предният шофьор набил спирачки. че кой нормален ще набива спирачки на такъв широк път. барало се е съзтезател момчето. това е .относно мократа настилка. ами да не е сляп. като е мокра да кара внимателно.
    • 2
      Бо
      Боляровец
      19 -10
      17:26, 25 май 2017
      Няма нищо,сега Ерол ще му го купи и ще го прибави към ръждивите ламарини на площадката си,нали е недосегаем за властите,а отдавна трябваше да е разчистил това бунище покрай пътя,той дори няма блиценз за тази дейност и има един "бюлюк" актове от РИОСВ.
      • Яя
        яяяя
        12 -7
        18:58, 25 май 2017
        Ти пък къде на ерол отиде. Тоз ерол да не те е онодил нещо че все за него говориш.
    • 3
      Ko
      koko
      19 0
      18:42, 25 май 2017
      Да купят още един с десен волан!!!!!!!!!
    • 4
      Съ
      състезател
      7 -1
      19:04, 25 май 2017
      Пак добре, че на това място е имало мантинела и некое ОООО не е правило обратен завой да спести нафтичка
    • 5
      Ха
      Хасковец
      4 -6
      23:04, 25 май 2017
      Тоз боляровец е много интересен на всяка новина към коментарите се обръща за ерол, да не ти е взел колата за отпадаци на сила тоз ерол ба :D :D :D
    Последни новини