От х:

Днес в x:

Второкласници впечатлиха журито на конкурс в Младежки център

Второкласници от училище "СВ. Климент Охридски" бяха наградени на конкурса за най-атрактивна валентинка и есе на тема: "Да обичаш и да бъдеш обичан".

Според условията на конкурса право да участват имат ученици от 5 до 8 клас.

Малчуганите от 2 в обаче решили да подемат инициативата в свои ръце. С добрата си работа и умения те впечатлили журито.

Днес се състоя церемоянията по връчване на наградите от конкурса за Деня на влюбените, обявен съвместно от Младежки център и РИОКОЗ Хасково.

Второкласниците не присъстваха, но те са получили шоколадови лакомства дни преди събитието.

Над 120 ученици са участвали в съвместния конкурс за есе и фотография.

"Най - много участници има в конкурса за фотография - 80. Писма пристигнаха, дори Банкя и от Пазарджик", радостно заяви Даниела Стоянова- пресаташе на Младежки център и един от организаторите на прояватата.

Специални награди за най-сполучливо есе на тема: "Има ли любов" получиха: Пламена Панайотова от ГПЧЕ "Асен Златаров", Стефани Димитрова от гиманизята по транспорт "Александър Паскалев" и Деница Дачева от свиленградското училище д-р Петър Берон. Сред тях с творчески нюх се отличи дванадесетокласникът Георги Коджаников, който бе удостоен с първо място за есето си по темата: "Да обичаш и да бъдеш обичан"

За най-въздействаща любовна сцена през фотообектива бяха удостоени с грамоти единадесетокласничката Цвета Видева от хасковската езикова гимназия и Велина Янчева от ПМГ-Димитровград.

Представители на местаната структура на ДАМС връчиха награди за най-добър видеоклип.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини