От х:

Днес в x:

Хасковлии „подпалиха“ телефона на щаба по снегопочистване

    Хасковлии буквално подпалиха горещия телефон на щаба по снегопочистване към община Хасково. Многократно граждани се опитвали да се свържат, за да подадат сигнал за непочистени улици. За ситуацията постъпиха и множество сигнали на редакционния телефон на Haskovo.net.

    Един от хасковлиите, ударил на греда е Делчо Вълков, който стопанисва търговски обект на улица „Петър Берон“ край парк „Арменци“. Малката отсечка се намира между улиците „Христо Ботев“ и „Петко Славейков“. „Този участък никога не е почистван от снега. Многократно се опитвах да подам сигнал в Щаба по снегопочистване и звъня вече цяла седмица, но никой не отговаря“, заяви хасковлията. Той поясни, че звънял в различни часове в денонощието на телефон 038/624939, цитирайки го като молитвата „Отче наш“, но никой не отговарял. Многократните опити на Haskovo.net да се свържем с щаба по снегопочистване също удариха на камък. В рамките на около час никой не отговори на посочения телефон.

    От пресслужбата на община Хасково обясниха, че също са правили опити да звънят на зададения номер, но служителите реагирали. След бърза проверка за непочистената улица „Петър Берон“ от кметството обясниха, че тя е тясна и на нея винаги има паркирани коли, които пречат на трактор да влезе да почисти. Освен това и на ръка не можело да се почисти.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Гл
      Глупаци
      30 -1
      18:45, 8 фев 2017
      Да дойдат да изчистят и в орфей межублоковите пространства има 5метра лед неможем да си изкараме колите ,кво си чешат задниците ?
      • На
        наивен гражданин
        17 0
        08:38, 9 фев 2017
        На калпав моряк водораслите му криви. Пък на общината всичко й пречи да си върши работата. Какъв щаб какви пет лева. Наивници сте хора. А кмета и общината са пълни некадърници. И не ги е срам да обвиняват все хората, че не чистели, че паркирали не където трябва и т.н. простотии. Пък на нас вие ни пречите и никакви данъци напролет няма да видите.
    • 2
      За
      защо така
      44 0
      19:11, 8 фев 2017
      Имате обяснение защо не може да се свърши определена работа. Това не ни интересува! Вие интересувате ли се ние защо не можем да си платим данъците, искате си ги. Ние пък настояваме да си свършите работата. Мен политически партии не ме интересуват, искам да си изчистите улиците, потрошихме си колите. Все някой ви крив.Минава ли ви през ум че вие не сте кадърни?
    • 3
      Ма
      май
      18 0
      19:22, 8 фев 2017
      Юни ще ги видя аз как ще чистят този сняг в тия жеги
    • 4
      За
      ЗА СТАРИЯ КМЕТ
      7 -2
      22:34, 8 фев 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 5
      Ве
      веста
      7 0
      22:50, 8 фев 2017
      Ако сте доволни от почистването, моля оставете вашето съобщение... Дьдо Д0бри!
    • 6
      Ар
      Артист
      10 0
      01:25, 9 фев 2017
      Абе улицата стещу Театъра не видя снегорин, вий някви си улички да чистят. Наивници.
    • 7
      Да
      ДА
      19 0
      02:39, 9 фев 2017
      То ако бяха сложили тоя телефон върху снега, досега щеше да го разтопи. Безотговорна работа.
    Последни новини