От х:

Днес в x:

Обявиха обществена поръчка за снегопочистване в Хасково за 783 000 лева

Обществена поръчка за снегопочистване обявиха от община Хасково за предстоящия зимен сезон. Тя е разделена на три обособени позиции.

Първа обособена позиция - зимно поддържане на общинските пътища и улиците в селата от Община Хасково. Включено е снегопочистване, опесъчаване и зимно поддържане на 106,440 км общинска пътна мрежа.

Втора обособена позиция – зимно поддържане на уличната мрежа в кварталите на град Хасково, попадащи в участък „А“. Това включва снегопочистване и опесъчаване на улиците хасковските квартали:„Орфей І”, „Орфей ІІ”, „Република”, „Изгрев”, „Възраждане”, „Дружба І”, „Дружба ІІ”, „Куба”, „Ручока”, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично) - това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал „Център“ и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от Общинско предприятие „Екопрогрес“.

Трета обособена позиция – зимнно поддържане на уличната мрежа в кварталите на град Хасково, попадащи в участък „Б“. Това включва снегопочистване и опесъчаване на улиците в кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря”, „Младежки хълм“, „Воеводски”, „Училищни”, „Каменни” и „Болярово”- това са кварталите, намиращи се на юг от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Южна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от Общинско предприятие „Екопрогрес“.

Прогнозната стойност на поръчката е 783 000 лева без ДДС. Фирмите могат да подават оферти или заявления за участие до 15 август 2022 г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини