От х:

Днес в x:

Задържаха хасковлия с 14 присъди, склонявал жена да проституира в Димитровград

Най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ получи 34-годишен хасковлия, склонявал жена да проституира в Димитровград. Определението е на Окръжен съд – Хасково, който потвърди решението на Районен съд – Димитровград, съобщиха от Темида.

Чрез психическо и физическо въздействие, хасковлията принуждавал жената да се подчинява и проституира на цени определени от него, с цел да му дава спечеленото от тази дейност. За престъплението, за което е привлечен като обвиняем Д.А.С. се предвижда наказание от 3 до 10 години затвор и глоба от 10 000 лева до 20 000 лева.

След като разгледа жалбата, Окръжният съд прецени, че са правилни изводите за наличие на обосновано предположение, че мъжът е извършил въпросното деяние. Опасността да се укрие и да извърши престъпление се извежда от обремененото му съдебно минало - установено е, че е осъждан общо 14 пъти. До същите изводи е достигнал и районният съд, поради което Окръжен съд – Хасково потвърди като правилно, обосновано и законосъобразно обжалваното определение. Определението на Окръжен съд – Хасково е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    44
    4444
    24 0
    22:37, 19 юли 2022
    Само 14 пъти осъждан?
    И какво прави този в обществото?
    Белене май трябва да се възстанови!
    • Ба
      Баце Руския
      10 0
      23:47, 19 юли 2022
      Кой е този палячо?Може ли повече инфо?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини