От х:

Днес в x:

23 °C

„Екопрогрес“ от 4 часа сутринта обработва със сол и пясък улиците срещу обледяване

Обстановка в Хасково и общината е спокойна, съобщиха от общинската администрация тази сутрин.

Движението се извършва при зимни условия. Температурите тази вечер паднаха до минус 8 градуса.

Екипите на „Екопрогрес“ от 4 часа сутринта обработват със сол и пясък улиците в града срещу обледяване. След обработката на булевардите и кварталните улици, работата се насочи към районите на училищата, детските градини и пешеходните зони.

Снегопочистващата фирма влиза да чисти улиците във вилните зони на Хасково, там където достъпът е възможен.

„Бъдете внимателни, когато излизате навън! Все още температурите са отрицателни и на места е заледено и опасно, както за шофьорите, така и за пешеходците”, предупредиха от кметството.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Se
  Serhat
  21 -3
  08:55, 15 фев 2021
  "Атастрой" наши щеше да чисти улиците на Хаскьой, какво стана, защо "Екопрогрес"?
 • 2
  Ха
  Хасково
  24 -7
  09:05, 15 фев 2021
  Атаман прибира парите, а Екопрогрес работят.
  Какво не ти е ясно?
  Е, Щерьо и Острото ще си купят с Атаманови пари ,нещо ново- кой шапка, кой акъл!
 • 3
  Ро
  родител
  17 -2
  09:05, 15 фев 2021
  Пресечките до Езиковата гимназия са ЛЕДена пързалка? Някой ще опесъчи ли, или след като се пребие някое дете тогава?
  • 56
   5677
   4 -1
   12:36, 15 фев 2021
   Кой ще го мете тоя пясък после?
 • 4
  Ро
  Родител 2
  19 -2
  09:17, 15 фев 2021
  Около училище Климент и изобщо целия квартал Училищен е същото положението! Нито почистено, нито опесачено. Улиците са като стъкло, поне 5 см. лед. Деца и родители падат в снега докато се опитват да стигнат до училището! Срамота!!!!
 • 5
  Не
  Не вярвам
  14 -4
  09:20, 15 фев 2021
  Сутринта на бул.България имаше лед в 07,50 часа! Къде ти опесъчаване, къде ти луга при минус 4,5°C ?
 • 6
  De
  Deniss
  13 -4
  09:31, 15 фев 2021
  Сутринта минавам аз и гледам работниците, които чистят снега, са все жени! Това женска работа ли е? Едната женица вика "От 6:00 ч. сутринта сме на работа". Мъжете какво правят? Седят си до бариерата на общината, до магазина за обувки и се пазарят, че не искат 50 лв. на ден.
  • De
   Deniss
   9 -15
   09:34, 15 фев 2021
   И да! Браво на общината, че не беше заледено по гл... Виж коментара
 • 7
  Sn
  Snqg
  17 -1
  09:59, 15 фев 2021
  Вземете да очистите всички малки улички надолнища с лед хората не могат да вървят. В центъра на главната нищо не е очистено с тези бели плъзгащи се плочки!!!!!!!
 • 8
  78
  789
  11 -2
  11:03, 15 фев 2021
  Кмете ,къде се изпокри ? Когато искаше увеличение на заплатата си те виждахме ,сега когато всички протестират от непочистените и опесъчени улици те няма !изпокри се в миша дупка .Добре че няма зими като в 80 години по 3 мес. сняг.Вземи пример от кмета на Димитровград !
  • Az
   Az
   3 -3
   11:41, 15 фев 2021
   Викайте БТВ и Нова да отразяват протеста.
 • 9
  Бо
  Болярово
  4 0
  12:50, 15 фев 2021
  Болярово към Хасково ли е?Или към някоя друга община,че почистване на улици в квартала помнят само хората на преклонна възраст
  • De
   Deniss
   1 -3
   14:51, 15 фев 2021
   Ех това Болярово! Ами не е лесно село да превърнеш в градски квартал! В Република къщите струват повече, отколкото в този последобавен квартал с жители, на които претенциите са до небето. В Кенана също не е почистиено, но умният човек знае, че в България 5 месеца е зимата и се снабдява с високопроходима кола, вместо всяка зима да мрънка.
 • 10
  Не
  Недоволен
  2 -5
  13:35, 15 фев 2021
  Беше добре изчистено, сутринта ходих пеш на работа, дори тротоарите бяха почистени. За пръв път някой да се сети да ги почисти преди да са замръзнали, браво!
  • Ки
   Киро
   1 0
   17:12, 15 фев 2021
   Стига лъга Ненормалник

Хороскоп за 18.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
18 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
18 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
18 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
18 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
18 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
18 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
18 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
18 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
18 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
18 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
18 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
18 май 2021
Последни новини