От х:

Днес в x:

Показват най-голямата изложба на папагали от 4 континента

    Най-голямата изложба на папагали в Европа гостува във фоайето на читалище „Заря“ в Хасково. В нея са включени около 35 птици от 15 вида. Едни от най-атрактивните пернати са от род Ара, Какаду, Току тукан. Още днес, при откриване на изложбата папагалите привлякоха вниманието не само не деца, но и на възрастни, които напълниха фоайето в културната институция.

    Папагалите са от четири континента – Южна Америка, Австрия, Европа и Африка, обясни собственикът на изложбата Христо Колев. Заедно със съпругата си Лилия за втори път показват в изложба атрактивните папагали. С първото представяне на пернатите двамата хасковлии подкрепиха благотворителната кауза за лечението на Ники. Сега също са решили част от събраните пари да бъдат дарени за благотворителност. Те все още не са взели решение коя кауза да подкрепят, тъй като през повечето време са извън областния град.

    Изложбата беше открита днес и ще остане на разположение за посетителите до 4 декември. Входът за деца от 3 до 8 г. е 1 лев, за деца от 8 до 13 г. е 2 лева, а за възрастни – 3 лева.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бя
      Бягай Ангел Цанков
      3 -2
      16:13, 14 ное 2016
      Хасково нет бъдете независими,защото не правите новина за анкетата/Резултати: Успешна ли е първата година от управлението на кмета Добри Беливанов?

      Явно на Хасково нет не хареса резултатът затова не иска да прави новина.Нали щяхте да бъдете независими.
    • 2
      Хм
      хм
      3 -1
      17:27, 14 ное 2016
      Вие пък къде гледате. Току що прочетах за резултатите от анкетата.

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини