От х:

Днес в x:

Полуслепият майстор на мини къщички събра пари за операция, вече е в Русия

Самоукият полусляп майстор на мини къщички Ивайло Панев, чиято история бе разказана първо в Haskovo.net през пролетта, вече е събрал необходимите средства за операция на окото и вече е в Русия. Това съобщи самият той във Фейсбук, като изразява огромната си благодарност към хората, които направиха възможно надеждата му да вижда нормално да стане реалност.

Ето какво написа Ивайло Панев в социалната мрежа:

“Здравейте, приятели на малките къщурки.

Сега на 6.11.16-15.11.16г съм в Русия на операция.

Как да изкажа благодарности, не знам, няма да е достатъчно! БЛАГОДАРЯ на всички за моралната и финансова подкрепа. Успях да събера за пътуване и опериране и ето, там съм. Когато се върна, ще пиша и споделя епикризи и всичко.

Отсега знам, че догодина пак ще трябва да ходя......но идеи за модели имам много, от хубави по-хубави, ще се работи здраво и така малко по малко и пак в Русия.

Още веднъж сърдечно Ви благодаря!”

След публикацията в Haskovo.net, последвана от статии и в други медии, много хора се трогнаха от историята му, но още повече се впечатлиха от изяществото на работата му.

В негова подкрепа, за операциите на окото, бяха организирани и няколко благотворителни кампании. Но най-важното беше, че много хора от страната и българи зад граница започнаха да търсят и поръчват къщите, които изработва. Иво беше най-щастлив, че има възможност с труда си да събере средствата за операциите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    Иван Райчев
    41 -1
    07:53, 4 ное 2016

    Ивко успехи и знам че всичко ще мине безупречно. пак ще караме моторетките.

  • 2
    Ne
    Nemesis
    33 0
    09:08, 4 ное 2016
    Всичко най-хубаво и бързо връщане.
Последни новини