От х:

Днес в x:

Ауди натресе опел и се заби в ограда на Кърджалийска

Димитрия, шофьорка на Аудито: Видя ме, че навлизам в кръстовището, но въпреки това продължи и ме блъсна

Ауди А2 се блъсна в Опел Корса на кръстовището на Кърджалийска и ул. Белоградчик и след удара се заби в ограда до светофара малко пред 12 часа днес. От удара Ауито е с разбита предница. Леко пострадала е шофьорката му – Димитрия, която имаше наранявания по ръцете и главата. Жената беше в шок след сблъсъка.

Зад волана на Опела били Ангел Христов, който идвал откъм животинския пазар. Според неговата версия бил на зелено, а Аудито, което идвало откъм Кърджали, минало на червено, при това с висока скорост. От удара Корсата се завъртяла няколко пъти на платното и спряла на входа на близката бензиностанция. Опелът е и по-леко пострадал, макар младият шофьор също да изглеждаше в шок. “Причерня ми”, сподели той.

Димитрия пък твърди, че нейната кола е била блъсната от опела, а шофьорът й я видял много добре, но въпреки това не спрял, а продължил и я ударил. По думите й навлязла в кръстовището при зелена светлина на светофара.

На мястото пристигнаха униформени от Пътна полиция, които се заеха да изясняват причините за инцидента и да уточнят чия е вината. Нямаше данни за упротреба на алкохол от страна на двамата водачи.

Тодор Кръшков

Опелът се завъртял няколко пъти, преди да спре на входа на бензиностанцията

Ангел Христов: Бях на зелено
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини