От х:

Днес в x:

Шоуто с Лудогорец достъпно от събота в 14 часа

Удоволствието на седалките/вече са червени/ ще струва 10 лв

Билетите за мача с Лудогорец ще се продават от 14 часа в събота, информираха от ръководството на ФК „Хасково“. Поради огромния интерес на хасковлии към първата от 20 години насам среща на местния тим в А група, пропуските ще са в продажба цели 4 часа и половина преди началото на двубоя от 18.30 часа. За да могат всички фенове да се сдобият с ценния пропуск без да губят в опашки излишни минутки в деня за почивка, от общината са осигурили цели 8 павилиона запасени с билети. 1000 от тях са на цена от 10 лв, колкото струва мястото под козирката. То е облагородено със седалки и защита от дъжд, макар че синоптиците са обещали синьо и безоблачно небе за първия кръг от А група. Останалите пропуски ще са на цена от 6 лв и ще са за всяко място където феновете намерят по трибуните. С изключение на клетката за гости, където не е много здравословно да стоите ако сте фен на „Хасково“.

От ФК призовават желаещите да наблюдават мача да дойдат по-рано от началния час на двубоя за да се избегне стълпотворението и чакането по входовете. Деца до 12 години задължително трябва да са придружител, напомнят от пресслужбата на отбора.

Феновете се подготвят с достойнство за визитата на действащият шампион на България като по наша информация се шие 30-метров транспарант който ултрасите ще разпънат зад вратата на Хасково. Със съжаление трябва да предупредим, че се готви и хореография включваща пиротехнически средства. Освен стресиращо за част /предимно малката/ от публиката, факлите и бомбичките не са много желателни защото носят глоби и то солени. Освен това в плановете за ремонта е включено затревяване на лекоатлетическата писта на стадиона, за превръщане на съоръжението в английски тип. От десетилетия на ст. Хасково не са се провеждали лекоатлетически мероприятия и старата писта освен изровена е и напълно безпредметна. Към настоящия момент съоръжението вече изцяло е покрито с хумусен слой, върху който ще бъде извършено зачимяване. Бомбардирането му с пиратки и други пиротехники ще създаде допълнително проблеми пред процеса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини