От х:

Днес в x:

Съседите от „Етажна гроздова“ се качват и на Хасковска сцена

Забавните и свадливи съседи от ситкома „Етажна собственост” се качват и на хасковска сцена в щурата комедия на Иван Ангелов „Етажна гроздова”.

Зима без ракия!” Пред тази съсипваща угроза са изправени четирима приятели от блока. Бедата ги сполетява ненадейно щом се оказва, че запасите от домашна гроздова на военния Джамбазов са на привършване и мъжете в блока са изправени пред бъдещето  да станат пълни трезвеници. Силно притеснени домоуправителят Величко, Джамбазов, Пешо и Кирчо започват шев и кройка на планове как да си сварят тайно домашен алкохол, което, разбира се, е строго забранено.

Мястото на свещенодействието е повече от странно! Мъжете се надяват да останат незабелязани от закона, но могат ли да се укрият от бдителните си съпруги!? А те с нюх, като на висши функционери от  ЦРУ, са трайно по петите на мъжете си, готови на всичко, за да провалят тайния план на изчезналите си половинки.

Събитията се преобръщат, когато четиримата приятели внезапно откриват изумителна находка. Тя ще им позволи да пренапишат българската история, както си пожелаят... Ще променят ли съседите историята или ще влязат право в затвора?

Пиесата е от продуцента Краси Ванков и продуцентска компания „Идалго Продакшънс”. Сценографията е дело на Димитър Димитров. В ролите на щурите съседи, под режисурата на Тодор Николов, хасковската публика ще види на 17 април от 19 часа актьорите: Антон Радичев, Невена Бозукова-Неве, Явор Гигов, Милена Маркова-Маца, Евгени Будинов, Стефан Иванов, Веселин Цанев.

Кои сме ние българите и в кое откриваме смисъла? Бурканите, които сме затворили за зимата ли ревностно броим, или плачем на поезия? Над свежия смях, тази история не поставя и важните въпроси.

Отговорите са за вас...

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини