От х:

Днес в x:

Слух затвори Пени. Вярно, но само за два дни

Пени изненада посетителите си с жълта лента и затворена врата


Слух, че една от двете търговски хранителни вериги преустановява дейността си в Хасково притесни наши читатели, които ни бомбардираха с въпроси „докога“ и „защо“. От днес магазинът на „Пени“ до Математическата гимназия хлопнал кепенците, а тирове изнасяли стелажи и оборудване. В Хасково други хипермаркети освен Пени и Кауфланд няма.

Проверката на място потвърди истинността на сигнала – и камионите бяха налични, и магазинът бе затворен. Оказа се обаче, че това ще продължи само до четвъртък, защото се извършвало вътрешно преустройство. Клиентелата обаче нямаше как да знае това предварително, защото единственото уведомление бе лепнато на витрината на магазина. Любезният персонал насочваше идващите клиенти към литературно четене пред затворените двери.

„Мисля, че трябваше да уведомят клиентите предварително. Така могат да научат само тези, които са се разкарали напразно до Пени, а някои са дошли по домашному, понеже са наблизо. Едва ли ще тръгнат така да пресичат целия център, до следващия магазин“, недоволстваше Делчо Д., който като десетки други си загубил времето днес.

„Правим вътрешно преустройство за улеснение на нашите клиенти. Не смятаме да напускаме Хасково. Плакатите стоят на входа от дни“, лаконично обясни управителят на магазина, който не пожела да се представи. За компенсация щели да изненадат клиентите със специални промоции.

Г.Христов

От персонала насочваха хората към четене на плаката отдясно на вратата
Магазинът се ремонтирал, не затварял
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини