От х:

Днес в x:

"Хасково“: В събота бием „Монтана“ на Ямача

Футболистите на "Хасково" имат амбиции да победят "Монтана"

Футболистите на „Хасково“ ще се изправят срещу отбора на „Монтана“ в събота от 16 часа. Мачът от 11-тия кръг на футболното първенство на „Б“ група ще се играе на Ямача.

„Всички футболисти тренират на 100%. В подготовката за двубоя вече се включиха и двамата контузени Иван Скерлев и Емил Данчев, но впоследствие ще се прецени дали ще играят“, обясни старши треньорът Димчо Ненов. „Призовавам хората, които имат възможност, да дойдат да ни подкрепят в събота“, апелира още той.

Това ще бъде най-важния мач за сезона. Отборът на „Монтана“ е с доста голям опит и ще се бори за влизане в „А“ група, уточниха от ръководството на хасковския клуб.

На днешния брифинг присъства едно от младите попълнения на „Хасково“ - Диян Лозев. В събота, когато ще се играе мачът, младата надежда на тима навършва 20 години. От началото на първенството той има 4 отбелязани гола.

„Очакванията ни са да вземем трите точки. Ако покажем добра игра и публиката ни подкрепи, мисля, че няма да имаме проблем“, уверено заяви Лозев.

До края на първенството „Хасково“ ще трябва да изиграе още две срещи, освен тази с „Монтана“. На 2 ноември нашите момчета ще гостуват на „Ботев“ Враца, а на 9 ноември „Хасково“ ще бъде домакин срещу „Банско“. И двете срещи започват в 14:30 часа.

Анета Кутелова

Старши треньорът Димчо Ненов и Диян Лозев
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини