От х:

Днес в x:

Гален Монев: Атака иска експерт за областен на Хасково

Гален Монев

„Партия Атака излезе с декларация против назначаването на областен управител на Хасково от ДПС. Ние настояваме на поста да бъде назначен експерт“. Това заяви на пресконференция днес в Хасково депутатът от Атака Гален Монев. Това бе неговият първи брифинг в областния град след изборите на 12 май, които го изпратиха в парламента.

Монев съобщи, че е избрал да членува в две парламентарни комисии – по земеделието и храните и по контрол на еврофондовете. Той заяви, че ще защитава интересите на Хасково в тях.

Според Гален Монев драматичните събития в столицата и протестите срещу правителството бавят работата на парламента. Критиките и обвиненията в предателство към депутатите от Атака са несъстоятелни, съмишлениците ни проявяват разбиране, заяви Монев. Той отново повтори думите на лидера си Волен Сидеров, че те са срещу кабинета Орешарски, но са проявили национална отговорност, като участват в работата на Народното събрание.

"Две срещи съм провел днес със симпатизанти на Атака в Хасково, за довечера имам още една. Хората ни разбират и подкрепят", заяви Гален Монев.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини