От х:

Днес в x:

Фотограф на в. „Хасковска Марица“ се показва в Русе

Фотографът Панайот Панайотов

Фотографът на вестник „Хасковска Марица“ Панайот Панайотов ще открие първата си самостоятелна изложба в Русе на 18 май. Снимките ще бъдат подредени във фоайето на Доходното здание в центъра на крайдунавския град. Авторът ще покаже лицата на града.

Това са хората, които не виждаме или не искаме да забележим-самотните, нещастните, различните. Всеки от тях има вълнуваща история, която може да се прочете в очите им и в дълбоките им бръчки. Фотографът познава всяко едно лице от снимките, водил е дълги разговори с тях. Изложбата ще бъде показана и в Хасково в галерия "Форум" през юли.

Панайот Панайотов се занимава с фотография от 8 години. Участвал е в два конкурса- на „Списание 8“ и на сайта за фотография „Фотосинтезис“. И на двете надпревари се класира на призови места. Има участие в 13 общи изложби на различни теми. Изложбата се организира от „Група, в която никой не иска да участва“ във Фейсбук.

Тя възниква като място, в което шепа приятели убиват времето. В момента в групата участват повече от 500 човека. В разговорите се ражда идеята да продуцират таланти. Първият им проект е заснемането на видео клип на песента „Глава ли те боли” на Гергана Костова. Паралелно с изложбата, групата работи и по третия си проект – издаване на книга на Краси Станкова.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини