От х:

Днес в x:

Кръвопролитие с БМВ-23 годишна загина, 37 годишен-почти

Смачканата кола се превърна в лобно място за 23-годишната девойка

Тежка катастрофа в ранните часове на деня по пътя Хасково Димитровград доведе до смърта на 23 годишно момиче. Тежко ранен е 37 годишен мъж. Именно той е управлявал БМВ, което по неуточнени причини напуска пътното платно и се преобръща няколко пъти, малко преди разклона за село Крепост. И двамата били от селото, връщали се от Хасково.

Шофирал е мъжът. Вероятно поради заспиване, той изтървал контрола над мощното возило. С несъобразена скорост, БМВ-то изхвърча от пътя и се преобръща в протежение на почти 100 метра. Спира в малко крайпътно дере. В смачкана кола на място умира девойката. Шофьорът, Васил Генев е откаран в тежко състояние в димитровградската болница Света Екатерина. В съзнание е, въпреки многобройните си травми.

Първоначалните преглед с рентген и скенер показват много наранявания по главата, крайниците и черепа. Особено притеснителни са травмите по главата. Медиците обмислят да направят и ядрено магнитен резонанс на мъжа. Според димитровградските лекари, засега няма непосредствена опасност за живота, но последиците от черепните травми, понякога се проявяват по-късно.

П.П.

Преди минути от ОД на МВР Хасково разпространиха съобщение в което уточняват, че часът на инцидента е 6.50 тази сутрин. Официалната причина за катастрофата е несъобразена скорост.

Г.Христов

БМВ-то се етъркаляло десетки метри преди да спре в дърветата

Части от колата бяха разпилени на огромно разтояние
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини