От х:

Днес в x:

Предсрочно плащат пенсиите в село Бисер

Пощите ще отидат на крака при клиентите си

Във връзка с трагедията на 06.02.2012 г., сполетяла жителите от село Бисер, Български пощи и техния клон от областна пощенска станция-Хасково, са създали организация за предсрочно изплащане на пенсиите в селото, съвместно с РУСО Хасково.

Екип от ОПС Хасково, ръководен от г-жа Иванова – ръководител ОПС, заедно с представители на охранителната фирма Асо “Пирели” - ЕООД тръгна рано сутринта днес за да започне изплащането на пенсиите, съобщават от хасковската поща.

В селото има 852 жители, от които 266 пенсионери. По предварителен график изплащането на пенсиите в село Бисер трябваше да стартира на 13.02. 2012 г. , но в предвид създадените извънредни обстоятелства, пенсиите ще бъдат изплатени за два работни дни - 07.02. и 08.02.2012 г., без да се нарушава графика на другите пощенски станции. Най-напред ще бъдат изплатени пенсиите на пострадалите от бедствието пенсионери, а след това на всички останали.

Областната поща ще предостави целия си трудов ресурс, на община Харманли за изплащане на всички видове помощи на бедстващото население.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини