От х:

Днес в x:

Камион насмете Субару на пътя за Кърджали

Камион с ремарке, натоварен с пшеница, насмете лек автомобил „Субару“ днес следобед на пътя за Кърджали малко преди отбивката за с. Манастир. Леката кола бе застанала напряко на пътя пред кабината на товарното возило, а трафикът бе силно затруднен, докато униформените изясняваха случая.

Зад волана на „Субару“-то бил 32-годишният Айхан от с. Тракиец. В колата освен него имало и деца, казаха очевидци на инцидента. Никой от пътниците обаче не е пострадал сериозно, въпреки че автомобилът бе доста намачкан. Те бяха откарани в Бърза помощ за преглед.

Камионът бил управляван от Тенчо Запрянов,, който карал житото в мелницата на Пилеви. „Карах с не повече от 50 километра в час, защото камионът бе натоварен с 30 тона“, обясни той. Движел се в лявата лента и видял как „Субару“-то тръгнало да го изпреварва отдясно.

„Изобщо не разбрах как мина пред мен и закачи камиона“, каза Тенчо Запрянов. Той свърнал рязко вляво да избегне удара, но не успял, а само остъргал мантинелата. Проверката с дрегер показала, че той не е употребил алкохол.

Тодор Кръшков

Шофьорът на камиона Тенчо Запрянов не е употребил алкохол, показа дрегерът

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини