От х:

Днес в x:

Шампионка по борба откри сезона на дините в Хасково

Дини на едро и дребно

Най-титулуваната хасковска състезателка по борба, Атанаска Милева откри сезонът на дините в Хасково. Перфектната и фигура и чаровна усмивка продават повече дини отколкото изкуствената Андреа от рекламата, убедени са вече десетките редовни клиенти.

Красивата девойка с лекота подмята десеткилограмови любимешки дини и ги пласира с усета на роден търговец. На ден в специализираният магазин до зеленчуковият пазар се продават между 300 и 400 дини, на цена 40 стотинки. Може да бъде и по-евтино ако пазарувате малко по на едро. Проблеми с пазарлъка не възникват, не толкова заради впечатляващите, но незагатнати уменията на момичето, колкото заради осезаемият и чар - усмивка не слиза от лицето и.

Атанаска Милева е многократна медалистка по борба при девойките, а тази година завоюва най-големия успех за хасковската школа, след като стана бронзова медалистка на държавното лично първенство за жени. Харесва и да се бори, харесва и да тушира. Искала да продължи с тренировките, но през лятото достъпът до зала „Дружба“ им бил отказан заради „профилактика“. Сега Атанаска тренира с дините.

Тя е възпитаничка на Димитър Андинов. Била е една година в спортното, после е завършила хасковската гимназия по Механо и Електротехника.

Г.Христов

Атанаска винаги избира най-хубавото за клиента
Момичето е шампион по борба, но в момента не може да тренира
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини