От х:

Днес в x:

Полковник Петров уволнява генерал Танов - преглед на печата в Димитровград

Интервю с депутатът от ГЕРБ и областен лидер на управляващите Иван Петров предлага в новия си брой вестник "Тракия 21 век". Под заглавие Полковник Петров уволнява генерал Танов седмичникът публикува мнението на Иван Петров за скандалните публикации в национални сайтове и вестници през последните дни. Истина ли е скандалната докладна, кой я е писал и дали е скрил разследване срещу бизнесмена Тодор Бояджиев - на тези въпроси отговаря Иван Петров пред репортер на вестника.

Мините - семейна история - темата на "Тракия 21 век" от днес. Освен съпрузи в рудниците на Марбас за по-висока пенсия преди години влизаха лекари, инженери, агрономи. Каква е историята на димитровградските рудници и какво правят днес бившите миньори и техните семейства, разказва на стр.3 димитровградския седмичник.

Заработиха два логопедични кабинета - пише на страница Община "Тракия 21 век". Те се намират в ОУ "Пенчо Славейков" и бяха открити от кметът Димитров, зам.областният Нанев и директорът на училището С.Ангелова.

И утре се прекланяме пред мощите на св.Харалампий - частицата от мощите на св. Харалампий, която донесе в сряда вечерта Пловдивският митрополит Николай ще останат в димитровградското село Черногорово до неделя, информира седмичника.

5 172 лв. за лечението на Анастас Христов събраха на концерт в ДТ "Апостол Карамитев" в четвъртък, съобщава от последната си страница "Тракия 21 век". Младият мъж е болен от апластична анемия и в момента се лекува в Пловдив.

За изложбата на димитровградският художник Йордан Йорданов в галерия "Форум" в Хасково поше още вестника. Това е дебют за местния творец пред културната общественост в съседния град.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини