От х:

Днес в x:

Граничните полицаи стресирани, правят опашки

Стресираните гранични полицаи обслужвали бавно потока

Стресирани от акция „Граница“ са граничните полицаи на капитан Андреево, смята заместник началникът на пункта Румен Митев. Това според него е причината те да работят бавно откъдето пък създават огромните опашки на изхода на България. „ Вас да ви държат три часа с вдигнати ръце и вие ще се стресирате“ заяви Митев и така индиректно опроверга официалната версия за проблеми в софтуера.

Днес „само“ 2 км се извика пред гранично контролно пропускателния пункт. Опашката вървеше, но ужасно бавно. Сега основнтата теза е че граничари и митничари не смогват да наваксат с огромните опашки още от времето на акция „Граница“ отпреди седмица.

Допълнителен нюанс в обстановката на ГКПП „Капитан Андреево“ внася и разпоредената от новия стар шеф на митниците Стефан Марашев вътрешна проверка. Ще се следи за работата на кантар. Ако има умишлено забавяне при обработката на товарните автомобили ще падат митничарски глави, закани се Марашев. По негови наблюдения обаче кантарът работел на максимално натоварване. Проверката въпреки всичко продължава.

Г.Христов

Навалицата на Капитан Андреево се увеличава ежечасно
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини