От х:

Днес в x:

Син на охранителен шеф в банда за кражби. Преглед на печата

"Син на охранителен шеф в банда за кражби" съобщава над главата "Новинар юг". Куриозът е потвърден от три независими източника, уточнява в авторът в статията, но без да ги конкретизира. Според източниците, ставало дума за Костадин Георгиев, чийто баща Митко бил шеф на охранителна фирма Телепол в Димитровград. Момчето било часто от тричленна банда, която разбивала кафе автомати и ги обирала.

"Брулят сиромашко уиски от джанки", чело на вестника. И тук става дума за обиране, но на сливи за ракия. Същността на информацията, е че двама сватанаци на преклонна възраст обрулили всички сливови дръвчета по пътя Хасково-Димитровград да си сварят 60 литра ракия.

"Караджова върна гръцки боклуци от границата". Министърът на околната среда и водите наложи принудително връщане на камион с гръцки боклуци, който бе спрян на влизане в България на 5-ти юни. Товарът се придвижвал без никакви документи, мотивирала се Нона.

Армията без пари за ограда на Узунджово". В Узунджово по-рано имаше елитна авиобаза с ескадрила изстребители. От много години вече няма нищо и имотът  запустява и се руши. Новината е не толкова заради оградата, колкото да се оплачат колегите, че месец след първия им репортаж никой не е направил нищо по случая. Не че за бившето летище може да се направи нещо докато е в ръцете на военните. Дайте го на частни предприемачи и ще се превърне в райска градина.

"Бяло море по евтино от Черно"-на страница 12-та. Бяло море пък е на около 200 км от тук. Горе долу на колкото е Черно, където освен по-скъпо е и по-мръсно.

"Мотаят 4 месеца майка за нов акт за раждането на сина и" водещо заглавие над "Хасковска Марица". Мотаенето е между съд и община, заради буквализъм в спазването на закона. Накрая двете институции си звъннали и решили въпроса с акта на детето. Това е новината по същество, съжаляваме ако изглежда по-кратка от заглавието.

"Спряха цех за боза заради мизерия" Цех за боза в димитровградското село Водел бе запечатан от РИОКОЗ заради лошо хигиенно състояние. В бозата пък имало добавки над нормата.

"Нона Караджова подпука димитровградска фирма" Става дума за нередовния гръцки боклук. В утрешния брой е обещано разкрития за това каква е далаверата с гръцките боклуци.

"Училище за приключения" било открито в парк-хотел Европа. Разни психолози и проектантанти/хора които се издържат от писане на проекти за европари/ обучавали децата как да общуват помежду си и какво да мислят за себе си.Децата си имат родители. Уточняваме за да не стане грешка във възприемането на информацията.

Нищо друго интересно в днешните вестници.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини