От х:

Днес в x:

Ученици атакуваха басейна в Димитровград за сефте

Първите посетители на димитровградския басейн днес намериха утеха в юнските жеги. Предимно ученици от града и кварталите бяха окупирали плувното съоражетие в ранния следобед, други предпочитаха да направят първия за годината тен на открито. Имаше сковоке във вода, майсторско плуване, малко волейбол и атрактивни подскоци на момчетата от Dimitrovgrad street jumpers. За тези, които не желаят да се къпят има игрище за плажен волейбол, все още без желаущи за игра.

Спасител на единствения за Димитровград басейн и тази година е Емил Яворов. той отговаря за безопасността на децата при плуване и игра във водата. Емо припомня, че за желаещите да плуват има курсове за начинаещи и напреднали, които официално стартират през юли, но уроци мотаг да се вземат и сега. Любителите на екстремните преживявания могат да пробват сковове във вода, уроците се правят за втора поредна година. Таксата за обучение по плуване на басейна е 10 лв. на месец, толкова са и за скоковете във вода.

Някои показаха умения в плуването

През цялото лято ще има и различни мероприятия на басейна. Традиционните са хаус партито през юли и рокерския събор през август. Ще има и още изненади, казват от общината и арендаторите на съоражението.

Dimitrovgrad street jumpers вече тренират усилено
Най-добрия начин да се разхладиш в жегите

За-най малките посетители има и детски басейн, където да плуват и играят на воля. Днес обаче той бе окупиран от пораснали деца.

Спасител на басейна и треньор по плуване и тази година е Емил Яворов

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини